English beauty - ниво 2

Еднодневно ателие за фризьори с основни познания на английски език, които искат да могат да водят комуникация с клиенти на английски език в салона. Обученията включват професионална терминология и лексика, специфична за работа в hair сферата с фокус върху диагностиката, комуникацията за цвят и форма, калкулация на процедурата. Продължителност: 1 ден. Документ при завършване: удостоверение от Министерството на образованието и науката за част по професията и сертификат от Inspire. 

Ателиета през 2021 / 2022:

  • English beauty. Цена: 400лв

Записване: пишете на academy@inspirebg.com, за да запазите своето място в предстоящите обучения, които ви интересуват. Ще ви изпратим график, плащане и подробности за ателието. Отстъпки: 50% за преминалите пълния курс.  За групи - специални отстъпки.

English beauty - ниво 3

Ателиета за фризьори, които планират да работят в чужбина или искат да могат да водят спокойна комуникация с чужденци в салона. Обученията са следващо стъпало в обслужването на чуждоезични клиенти и включват професионална терминология и лексика, специфична за работа в beauty индустрията с фокус върху: диагностика на косата, обсъждане на цвят, обезцветяване, калкулация, комуникация за подходяща грижа и продукти за косата. Практика. Продължителност: 4 непоследователни дни. Документ при завършване: удостоверение от Министерството на образованието и науката за част по професията и сертификат от Inspire. 

Ателиета през 2021/ 2022:

  • English beauty - ниво 3. Цена: 1000лв

Записване: пишете на academy@inspirebg.com, за да запазите своето място в предстоящите обучения, които ви интересуват. Ще ви изпратим график, плащане и подробности за ателието. Отстъпки: 50% за преминалите основния ни курс.  За групи - специални отстъпки.