Комуникация на английски език за фризьори - ниво 1

Професионална комуникация на английски език за фризьори и бюти специалисти, свързана с представяне на: знание и основни термини на английски език за записване на час, посрещане, настаняване, калкулация на услугата в салона; наименования и специфични термини за конкретните фризьорски услуги в салона, изброяване и наименования на инструменти и продукти. Теоретична лекция, специализирана за фризьори, водена от фризьор на английски език.

 

Календар за 2022:

  • Дата: сряда, от 10.00ч- 11.00ч
  • Цена: 100лв
  • Записване: пишете на academy@inspirebg.com или тел. 0877 400 568, за да запазите своето място в предстоящите обучения, които ви интересуват. Отстъпки: 50% за преминалите основния ни курс.  За групи - специални отстъпки.

Комуникация на английски език за фризьори - ниво 2

Еднодневно ателие за фризьори с основни познания на английски език, които искат да могат да водят свободно комуникация с клиенти на английски език в салона. Обучението е специализирано само за фризьори и включва професионална терминология и лексика, специфична за работа в hair сферата с фокус върху диагностиката, комуникацията за цвят и форма, калкулация на процедурата и записване на час. Практически казуси и реална практика. Продължителност: 1 ден. 

Календар за 2022:

  • Цена: 400лв
  • Записване: пишете на academy@inspirebg.com, за да запазите своето място в предстоящите обучения, които ви интересуват. Ще ви изпратим график, плащане и подробности за ателието. Отстъпки: 50% за преминалите пълния курс.  За групи - специални отстъпки.

English Pro

Интензивно 3-дневно обучение за фризьори, които планират да работят в чужбина или искат да могат да водят спокойна комуникация с чужденци в салона. Обученията са следващо стъпало в обслужването на чуждоезични клиенти и включват професионална терминология и лексика, специфична за работа в beauty индустрията с фокус върху: диагностика на косата, обсъждане на цвят, обезцветяване, калкулация, комуникация за подходяща грижа и продукти за косата. Практика. Продължителност: 3 непоследователни дни. Документ при завършване: удостоверение от Министерството на образованието и науката за част по професията 

Календар за 2022

  • Цена: 1200лв
  • Записване: пишете на academy@inspirebg.com, за да запазите своето място в предстоящите обучения, които ви интересуват. Ще ви изпратим график, плащане и подробности за ателието. Отстъпки: 50% за преминалите основния ни курс.  За групи - специални отстъпки.