Академия Inspire e продължение на концепцията за бизнес клас салони за красота и философията на марката за обслужване от ново поколение. Пренесохме успешния практически опит, с който развихме веригата салони Inspire, в модерна, високоефективна и оптимизирана система за обучение на фризьори и маникюристи.

Използваме новаторски подходи за обучение с цел създаване на истинско разбиране от обучаващите се за логиката на работа, формата и цветовете. Модулът Color design by Inspire подготвя истински колористи във фризьорството. Въвеждаме интерактивни форми на обучение с мотивиращи лекции, видео презентации, talk дискусии, фото и арт проекти като обучения. Индивидуалният подход към всеки обучаващ е в основата на програмата за начинаещи, разработена да удовлетворява специфични нужди от знания и умения на всеки курсист.

В академия Inspire се осъществява първото професионално обучение за фризьори и маникюристи с фокус върху английски език и усвояването на бизнес умения. Академията дава възможност на чужденци да се обучават по професията „Фризьор“ в България изцяло на английски език или българи да се подготвят за работа в чужбина. Обучението се осъществява от екип доказани професионалисти с практика в най-успешните салони у нас, с обучения в България и чужбина.

Документите след преминаване на обучението са легитимна държавна диплома, която се признава в Европа и сертификат от Inspire, а най-добрите получават професионална реализация в салони Inspire веднага след завършване.

ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ: Курс за начинаещи с 50% отстъпка от цената при ранно записване. Запиши се на academy@inspirebg.com или на 0882 108 748