Inspire e първата концепция за бизнес клас салони за красота у нас. Cъздали сме корпоративна програма, на базата на която работим с големи компании, сред които Vivacom, Progress, Playtech, VMware, Фантастико, Attica EVA, Forbes, позиционирани в сферата на информационните технологии, комуникации, маркетинг, медии и др. Разработваме къстамизирани кампании и специални проекти за удовлетворяване целите на корпоративните ни партньори, имаме система за преференциални цени и отстъпки към служители, предлагаме организиране на специални затворени събития в салоните, презентации, Ladies club и др. с осигуряване на всички детайли. Пишете ни на office@inspirebg.com, ако желаете да ви включим в корпоративната ни програма с преференциални отстъпки.

10 Ключови предимства на Inspire:

 • 5 Топ бизнес локации. Салони с разпознаваем дизайнерски и уютен интериор, позиционирани в най-динамичните бизнес локации в столицата в близост до основните столични молове.
 • Топ фризьори. Марката привлича най-добрите таланти в бюти бизнеса и създава уникална среда за развитие като инвестира в непрекъснато усъвършенстване на професионалните качества. Всеки месец създаваме над 1000 цвята в нашите салони, постоянно надграждаме и развиваме своите екипи в специално създадената академия Inspire.
 • Обслужване от следващо поколение. Бързо, професионално, внимателно обслужване, англоговорящи фризьори в салони Inspire.
 • Business intelligence - салоните Inspire са сред първите в страната с работещ софтуер за запазване на часове онлайн още от 2017г. През 2020 марката създаде първата за бюти сферата в България дигитализирана лоялна програма за своите клиенти и собствено приложение. Свали мобилното ни приложение Inspire Salons, запазвай час онлайн и се регистрирай в лоялната програма и трупай точки с всяко посещение, печели награди. 
 • Социална и eco-отговорност. Фокусът върху устойчивостта и социалната ангажираност са приоритетни за марката Inspire, чиято цел е да допринесе за намаляването вредните емисии и замърсяването на околната среда. Провеждаме различни инициативи и кампании в тази насока.
 • Eксперти в колориметрията. Inspire развива като свой патент и т.нар. color design или оцветяване на косата с авторски техники, позволяващо постигане на уникален и адаптиран спрямо всяка индивидуална коса резултат.
 • Inspire Look Book. Всяка  година Inspire представя разработена и заснета в България колекция от цветове под формата на тематичен Look Book, който съдържа актуалните предложения в линия, форма, техника и цвят.
 • Ексклузивен маркетинг. Inspire е всеки ден до клиентите си във facebook, instagram, а обектите на веригата са сред най-високо оценените локални бизнеси в google. Най-популярните медии – ЕВА, Грация, Forbes пишат за марката, салоните, тенденциите на Inspire.
 • Авторски протокол грижа. Всяка процедура грижа в Inspire започва с точен анализ на състоянието на скалпа и косъма чрез компютърна диагностика с микрокамера или т.нар. трихограма, която е напълно безплатна за клиента в салоните на Inspire и отключва експертна оценка и вселена от възможни решения.
 • Inspire Creative Team. Разполагаме с най-добрите професионалисти и създаваме косите за фотосесии, колекции, бизнес мероприятия, артистични проекти, гала вечери, събития, церемонии и др
 • Портфолио от качествени професионални марки - мултибранд подход с периодични и безкомпромисни тестове на професионални марки продукти от висок клас. Марките, с които работим са Alterna, Moroccan Oil, Joico, Olaplex, Wella Professionel, LÓreal Professionals.