Inspire e първата концепция за бизнес клас салони за красота у нас. Cъздали сме корпоративна програма, на базата на която работим с големи компании, сред които Vivacom, Progress, Playtech, VMware, Фантастико, Attica EVA, Forbes, позиционирани в сферата на информационните технологии, комуникации, маркетинг, медии и др. освен това разработваме къстамизирани кампании и проекти за удовлетворяване целите на всеки наш корпоративен партньор, взависимост от неговите очаквания и изисквания. Както и система от отстъпки за посещения и добавена стойност към служители, организиране на специални затворени събития в салоните за ексклузивно преживяване с цел демонстрации, презентации, Ladies club и др. с осигуряване на всички детайли. 

10 Ключови предимства на Inspire:

  • 4 Топ бизнес локации. Салони с разпознаваем дизайнерски и уютен интериор, позиционирани в най-динамичните бизнес локации в столицата.
  • Оптимално управление на времето на клиента и постигане на перфектен краен резултат чрез авторско обслужване в три стъпки – първоначална консултация, диагностика и реализация на мечтаната прическа или нокти.
  • Business intelligence - салоните Inspire са сред първите в страната с работещ софтуер за запазване на часове онлайн. През 2020 марката създаде първата за бюти сферата в България дигитализирана лоялна програма за своите клиенти.
  • Качеството е топ приоритет. Марката привлича най-добрите таланти в бюти бизнеса и създава уникална среда за развитие като инвестира в непрекъснато усъвършенстване на професионалните качества.
  • Eксперти в колориметрията. Inspire развива като свой патент и т.нар. color design или оцветяване на косата с авторски техники, позволяващо постигане на уникален и адаптиран спрямо всяка индивидуална коса резултат.
  • Авторски протокол грижа. Всяка процедура грижа в Inspire започва с точен анализ на състоянието на скалпа и косъма чрез компютърна диагностика с микрокамера или т.нар. трихограма, която е напълно безплатна за клиента в салоните на Inspire и отключва експертна оценка и вселена от възможни решения.
  • Inspire Creative Team. Разполагаме с най-добрите професионалисти и създаваме косите за фотосесии, колекции, бизнес мероприятия, артистични проекти, гала вечери, събития, церемонии и др.
  • English speaking. Екипите ни преминават специални тренинги за бизнес клас комуникация и английски език.
  • Ексклузивен маркетинг. Inspire е всеки ден до клиентите си във facebook, instagram, а обектите на веригата са сред най-високо оценените локални бизнеси в google. Работим с най-популярните медии – ЕВА, Грация, Forbes и др
  • Селектирано портфолио от най-качествените професионални марки - мултибранд подход с периодични и безкомпромисни тестове на професионални марки продукти от висок клас. Марките, с които работим са Alterna, Kerastase, Olaplex, Awapuhi, Wella Professionel, LÓreal Professionals.