Позициониран стратегически в най-динамично развиващата се бизнес локация в София: до Paradise Mall, салонът покрива най-високите критерии за качество и обслужване на марката. Интериорът носи характерния за марката минималистичен стил, усещане за уют и специфична Inspire атмосфера. 6 фризьорски места, color зона за оцветяване и сепарирана зона за маникюр. Топлина внасят изработените по поръчка мебели от светъл орех, меко контрастиращи с високия индустриален таван в матово черно. Светлината е приоритет и акцент в интериора и огромните витрини към бул.Черни връх и ул. Сребърна. 

Салонът отговаря на най-високите критерии за качество на обслужване и прецизно изпълнение на всяка една процедура чрез оптимално управление на времето на клиента и постигане на перфектния краен резултат чрез авторско обслужване в три стъпки – първоначална консултация, диагностика и реализация на мечтаната прическа или нокти. Салоните Inspire са сред първите в страната с работещ софтуер за запазване и управление на часове онлайн, като над 50 процента от клиентите на веригата предпочитат именно този начин на комуникация. Включете се в нашата програма за лоялност и трупайте точки за всяка процедура в салона, които впоследствие може да обменяте за награди, подаръци и безплатни процедури.

Яница Томова, Inspire Colour Director е мениджър на салона.

Eкипът на салона се състой от 5 фризьора и 1 маникюрист. Всички фризьори са преминали специални вътрешни обучения и сертифицирани за работа според технологията в бизнес клас верига Inspire.

Цени на услугите в салона

АДРЕС

София, ул.Сребърна 2, кв. Хладилника, 

до Paradise Mall

тел.088 888 72 52

Facebook/Inspire salons

Instagram/Inspire salons

 

РАБОТНО ВРЕМЕ

 Вторник - Петък 09.30 - 20.00

 Събота - Понеделник 10.00 - 20.00

 Без почивен ден