Позициониран в бизнес център GrafiX на Цариградско шосе срещу The Mall салонът носи усещане за индустриален дизайн и еклектичен привкус, идващ от т.нар. brick work стил в бяло, добавен метал и дърво за красив контраст с висок, индустриален таван в черно. Уют в подхода внасят мебелите от топъл дъб и рамките на огледалата с усещане за експозиционна декоративност.  6 фризьорски работни места, специална color design зона за оцветяване, техника и терапии, кът за маникюр. 

Салонът отговаря на най-високите критерии за качество на обслужване и прецизно изпълнение на всяка една процедура чрез оптимално управление на времето на клиента и постигане на перфектния краен резултат чрез авторско обслужване в три стъпки – първоначална консултация, диагностика и реализация на мечтаната прическа или нокти. Салоните Inspire са сред първите в страната с работещ софтуер за запазване и управление на часове онлайн, като над 50 процента от клиентите на веригата предпочитат именно този начин на комуникация

Мениджър на салона е Габриела Христова, Inspire Ambassadors Lead

Eкипът на салона се състой от 5 фризьора и 1 маникюрист. Денис Якимов е тим лидер на екипа. Всички фризьори са преминали специални вътрешни обучения и сертифицирани за работа според технологията в бизнес клас верига Inspire.

Цени на услугите в салона

 

АДРЕС

София, Бизнес център GrafiX, 

бул. Цариградско шосе 54Б, срещу The Mall

0879 19 20 21

Facebook/Salon Inspire-Мladost

 

РАБОТНО ВРЕМЕ

Вторник - Събота 09.00 - 21.00

Неделя Понеделник 10.00 - 20.00

Без почивен ден