Това е шестият обект от единствената бизнес клас фризьорска верига у нас, разположен в емблематичния столичен квартал Изток. Салонът е първата от ново поколение Inspire локации, фокусирани върху предоставянето на ефективна грижа за скалпа и косата, базирана на технологични иновации, професионална експертиза и бизнес клас обслужване.

Интериорът на салона е в разпознаваем Inspire стил с минималистичен подход към основните цветове и пространства плюс акцентни разработки в зоните за грижа и диагностика. Разполага с изработени по поръчка мебели и висок клас оборудване в cutting:styling и color bar:care зоните. В тази локация ще откриете 6 фризьорски работни места и специален show room лаунч, в който бранд експертите на марката ще ви поведат на истинско пътешествие в грижата за косата от ново поколение.

Промо през юни: -30% за подхранващи терапии за слаба, чуплива коса.

Салонът отговаря на най-високите критерии за качество на обслужване и прецизно изпълнение на всяка една процедура чрез оптимално управление на времето на клиента и постигане на перфектния краен резултат чрез авторско обслужване в три стъпки – първоначална консултация, диагностика и реализация на мечтаната прическа.

Можете да запазите час в салона онлайн 24/7. Не пропускайте да се включите в програмата за лоялност на марката, която ви дава възможност да трупате точки с всяко посещение – обменяйте точките за страхотни награди, подаръци и отстъпки, плюс уникални безплатни процедури.

Team leader на екипа в салон Inspire - Изток е Борис Вангелов, Inspire Brands Director за веригата Inspire. Всички фризьори са преминали специални вътрешни обучения и сертифицирани за работа според технологията в бизнес клас верига Inspire.

Цени на услугите в салона

АДРЕС

кв.Изток, ул.Николай Хайтов 2

+359 8888 17 961

Facebook/Inspire salons

Instagram/Inspire salons

 

РАБОТНО ВРЕМЕ

 Вторник - Събота 09.30 - 20.00

 Неделя - Понеделник 10.00 - 20.00

 Без почивен ден