Разположен на над 100кв.м, салонът има 6 фризьорски места, color bar и измивни колони, зона за маникюр, уютна релакс зона и много светлина през стъклените стени. Интериорът продължава линията на марката в характерния скандинавски стил, усещане за уют и специфична Inspire атмосфера. Топлина внасят изработените по поръчка мебели от светъл орех, меко контрастиращи с цветовете в матирано черно и искрящо бяло. Светлината е приоритет и акцент в интериора са над 150-те осветителни тела, които дават възможност всеки цвят, прическа и форма да бъде прецизиран до съвършенство. 

Салонът отговаря на най-високите критерии за качество на обслужване и прецизно изпълнение на всяка една процедура чрез оптимално управление на времето на клиента и постигане на перфектния краен резултат чрез авторско обслужване в три стъпки – първоначална консултация, диагностика и реализация на мечтаната прическа или нокти. Салоните Inspire са сред първите в страната с работещ софтуер за запазване и управление на часове онлайн, като над 50 процента от клиентите на веригата предпочитат именно този начин на комуникация. Включете се в нашата програма за лоялност и трупайте точки за всяка процедура в салона, които впоследствие може да обменяте за награди, подаръци и безплатни процедури.

Екипът на салона се състой от 2-ма фризьора, при които може да запишете час онлайн или по телефона. Габриела Христова, Inspire Art Director е мениджър на салона.

Цени на услугите в салона.

АДРЕС

София, Студентски град, ул. Проф.Атанас Иширков 13

тел. 08888 16 241 

Facebook/Inspire salons

Instagram/Inspire salons

 

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник-Неделя-10.00-20.00ч

Без почивен ден