Позициониран в най-големия бизнес парк в  Югоизточна Европа- Бизнес Парк София, салонът съществува от 2014г. и е първият обект на веригата. Интериорът на салона е в характерен скандинавски стил, усещане за уют и специфична Inspire атмосфера. 6 фризьорски места, сепарирана color зона за оцветяване и елегантен плот за маникюр с 2 места. Топлина внасят изработените по поръчка мебели от светъл орех, меко контрастиращи с високия индустриален таван в матово черно. Светлината е приоритет и акцент в интериора с над 40 осветителни тела, които дават възможност всеки цвят да бъде прецизиран до съвършенство, а в комбинация със "стъклената" стена към булеварда Александър Малинов се създава илюзията за интерактивна градска експозиция.

Салонът отговаря на най-високите критерии за качество на обслужване и прецизно изпълнение на всяка една процедура чрез оптимално управление на времето на клиента и постигане на перфектния краен резултат чрез авторско обслужване в три стъпки – първоначална консултация, диагностика и реализация на мечтаната прическа или нокти. Салоните Inspire са сред първите в страната с работещ софтуер за запазване и управление на часове онлайн, като над 50 процента от клиентите на веригата предпочитат именно този начин на комуникация. Включете се в нашата програма за лоялност и трупайте точки за всяка процедура в салона, които впоследствие може да обменяте за награди, подаръци и безплатни процедури.

Eкипът се състой от 5 фризьора и 3 маникюриста. Михаела Кочева, Inspire Education Director е team leader на екипа. Всички фризьори са преминали специални вътрешни обучения и сертифицирани за работа според технологията в бизнес клас верига Inspire.

Цени на услугите в салона

АДРЕС

София Бизнес парк, сграда 2

+359 888 88 97 46

Facebook/Inspire salons

Instagram/Inspire salons

 

РАБОТНО ВРЕМЕ

Вторник - Петък 09.30 - 20.00

Събота - Понеделник 10.00 - 20.00

 Без почивен ден