Позициониран до бул, България и стратегически на входа на динамичния квартал Манастирски ливади – Запад. Салонът продължава изцяло интериорната концепция на марката за минималистични линии и усещането за скандинавски уют. Обектът разполага с 6 работни места, зона за авторската color design услуга, измивна част с акцент върху луксозни ритуали в грижата за косата и маникюрен кът.

Салонът отговаря на най-високите критерии за качество на обслужване и прецизно изпълнение на всяка една процедура чрез оптимално управление на времето на клиента и постигане на перфектния краен резултат чрез авторско обслужване в три стъпки – първоначална консултация, диагностика и реализация на мечтаната прическа или нокти. Салоните Inspire са сред първите в страната с работещ софтуер за запазване и управление на часове онлайн, като над 50 процента от клиентите на веригата предпочитат именно този начин на комуникация.Включете се в нашата програма за лоялност и трупайте точки за всяка процедура в салона, които впоследствие може да обменяте за награди, подаръци и безплатни процедури.

Джули Александрова, Inspire Haircare Director е мениджър на салона.

Eкипът на салона се състой от 4 фризьора и 2 маникюристa. Всички фризьори са преминали специални вътрешни обучения и сертифицирани за работа според технологията в бизнес клас верига Inspire.

Цени на услугите в салона

АДРЕС

София, ул. Пирин 91, Манастирски ливади-Запад, 

срещу Bulgaria Mall

тел.08888 55 705

Facebook/Inspire salons

Instagram/Inspire salons.

 

РАБОТНО ВРЕМЕ

 Вторник - Петък 09.30 - 20.00

 Събота - Понеделник 10.00 - 20.00

 Без почивен ден