Inspire Salons

INSPIRE

Business Class Salons

about

Бизнес

Inspire e първата концепция за бизнес клас салони за красота у нас. В основите на марката стои философия за обслужване на клиентите от ново поколение, развита около няколко ключови Inspire иновации в сферата на комуникациите, маркетинга и усъвършенстване на професионалните умения.

"Основен приорирет във всеки от салоните Inspire e оптималното управление на времето на клиента като в същото време запазим и развием високото качество на услугите. Инвестираме непрекъснато в авторското ни обслужване за постигане на перфектния краен резултат в три стъпки – първоначална консултация, диагностика и реализация на мечтата прическа или нокти." - Ани Валентинова, основател и CEO на веригата Inspire.

about

Различни

Салоните Inspire са сред първите в страната с работещ софтуер за запазване и управление на часове онлайн, като над 50 процента от клиентите на веригата предпочитат именно този начин на комуникация. Inspire е всеки ден до клиентите си във Facebook, Instagram и Vimeo.

Inspire развива като свой патент т.нар. color design или оцветяване на косата с авторски техники, позволяващо постигане на уникален и адаптиран спрямо всяка индивидуална коса резултат. Всяка пролет марката представя разработена и заснета в България колекция от цветове под формата на сезонен, тематичен Look Book. Последният съдържа актуалните предложения в линия, форма, техника и цвят за сезона като всички модели в проекта са действителни клиенти на марката.about

Таланти

Марката привлича и развива най-добрите таланти в бюти бизнеса в България като инвестира сериозно в създаване на уникална екипна среда за развитие. Inspire акцентира върху непрекъснато усъвършенстване на професионалните качества и осигурява на екипа си обучения в страната и чужбина - актуални подстригвания, форма и стайлинг, както и нови техники на оцветяване. Професионалистите на веригата имат възможност да участват и във вътрешни конкурси и мотивационни програми, такива за развитие на лидерски качества, проекти със социално-отговорна насоченост, както и да се включат в ежегодните кастинги за Inspire Creative Team и да бъдат част от годишните артистични изяви - фотосесии, актуален look book за сезона, специални събития, колекции и други. От асистент фризьор до лидер на екип, бранд експерт или дори посланик на марката - в Inspire има безброй истории на успеха, а марката предлага подкрепа и вдъхновение по пътя на успешната кариерна реализация за всеки свой служител.

about

Inspire By

Inspire By е концепция на марката, която възнаграждава топ професионалистите на Inspire и им дава възможност да притежават и управляват собствен салон от бизнес клас като продължаващ етап от кариерното им развитие. Те получават търговската марка и цялото ноу-хау на веригата и пълна подкрепа в стратегическото управление на салона - бизнес процеси, маркетниг, администрация и управление на екипи. Защото в Inspire никога не забравяме, че истинското вдъхновение е не в цифрите, успехите, проектите, а в хората и това е нашия начин да кажем "благодаря" за амбицията и усилията и да станем трамплин към следващата стъпка.

Първият обект с тази концепция отвори врати през 2018 година в София и носи името на Inspire Ambassador - Gabriela Hristova.Салони Inspire

1. Салон Inspire - Business Park
Бизнес Парк София, Сграда 2, Младост 4, София.
Запази час - онлайн или на тел. +359888889746

2. Салон Inspire - Mladost
Бизнес сграда Grafix, Младост 1, София.
Запази час - онлайн или на тел. +3590879192021

3. Салон Inspire - Bulgaria Blvd.
ул. Пирин 91, Манастирски ливади-Запад, София.
Запази час - онлайн или на тел. +359888855705

За нас

Концепция за бизнес клас салони за красота от ново поколение.

Отворено

  • Вторник - Събота
  • 9:00 - 21:00
  • Неделя - Понеделник
  • 10:00 - 20:00

Контакти