15 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРА АКАДЕМИЯ INSPIRE

Без значение дали сте напълно начинаещ или имате опит като фризьор, Академия Inspire е най-добрия избор за обучение и кариерно развитие в сферата на фризьорството, грима и маникюра. Това, което ни отличава е безкомпромисното качество и висок стандарт, който налагаме във всеки наш салон и в работата ни с хиляди клиенти, пренесени като философия в Академията и програмата ни за обучение. И още: 

1. МЕТОДЪТ COLOR DESIGN BY INSPIRЕ. Новаторски подход за обучение по колориметрия, създаден на база многогодишен опит и науката за цветовете, който реформира досегашните остарели начини. Клиентите не искат просто номер от каталога, а да създадете индивидуален цвят само за тях. Методът ни на обучение Color design by Inspire подготвя истински колористи във фризьорството.
2. ОПТИМАЛНОСТ НА ОБУЧЕНИЕТО. Всичко е разчетено така, че всяка една секунда при нас да бъде оптимизирана и ефективно обучение без излишно губене на време. Продължителността на курса е 4 месеца, в рамките на които всеки курсист получава цялостна подготовка по професията Фризьор. 
3. ПРОСТОРНА АКАДЕМИЯ НА 350кв.м. Академията е разположена на два етажа, с голяма конферентна зала за презентации за над 40 курсиста, втора по-малка зала за теория и практика по маникюр, грим студио, учебен салон за практика с клиенти с 12 места, кабинети, стаи за почивка и релакс зони. Залите са технологично оборудвани за видео презентации. Академията е позиционирана в центъра на Студентски град за удобство на своите курсисти.
4. ОБУЧАНИЕ, БАЗИРАНО НА УНИВЕРСАЛНА СИСТЕМА НА ПОДСТРИГВАНЕ за постигане на всяка желана прическа. Системата комбинира най-доброто от световните методи за бързи, лесни и качествени резултати. 
5. БИЗНЕС КЛАС ОБУЧЕНИЕ. Освен върху професионалната част обучението в академия Inspire включва и подготовка на курсистите с фокус върху професионалната терминология на английски език и усвояването на бизнес умения. Лекции за кариерно ориентиране и стартирането на собствен салон за красота в България. 
6. УСПЕШНА ПРОФЕСИОНАЛНА РЕАЛИЗАЦИЯ. На това са подчинени лекциите по кариерното ориентиране по време на обучението. Индивидуални срещи с курсистите за консултация и насоки по отношение тяхното развитие и планове след завършване. Целеустремените и амбициозни курсисти получават ексклузивно предложение за работа в салоните Inspire.
7. ЕКИП ОТ ПЕРФЕКТНО ПОДГОТВЕНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ. Преподавателите в Академията са с многогодишен опит, с квалификации и развитие  в чужбина и най-популярните академии в света. Напредъкът и развитието на всеки курсист се следи лично от Директора на Академията.
8. ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА С УДЪЛЖЕНИЯ. Допълнителен безплатен модул в курса е обучението за работа с екстеншъни и запознаване с удълженията.
9. ОБУЧЕНИЯ ПО АРТИСТИЧНОСТ. Провокираме артистичното мислене с проекти по креативност и задачи за развиване на въображението. Реално асистиране в създаването на фотосесии, колекции, тенденции на марката.
10. ФОКУС ВЪРХУ ПРАКТИКАТА. Практиката по време на обучението се осъществява на няколко нива според развитието на всеки курсист: кукли, модели и реални клиенти в салона. Гарантиран брой дамски подстригвания, мъжки подстригвания, сешоари, прически и боядисвания по време на обучението.
11. ГЪВКАВОСТ НА ОБУЧЕНИЕТО. Може да започнте курса във всеки един момент, няма начални дати. Графикът за обучение е гъвкав спрямо възможностите за присъствие и ангажираността в университет, работа.
12. РАБОТА С ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОДУКТИ. По време на обучението курситите работят с висок клас професионални фризьорски марки
13. ЛЕГИТИМНОСТ НА ДОКУМЕНТИТЕ. Академия Inspire е лицензирана от НАПОО и всички документи, които издава са легитимни, със съответния номер от Министерство на образованието и науката. Дипломите се признават в България и ЕС.
14. АТЕЛИЕТА ЗА УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ. Курсистите в Академията получават отстъпки от цената на всички ателиета и уърк шопове за практикуващи с надграждане на уменията и знанията в специфични тематики, които се провеждат.

15. СПЕЦИАЛНА ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА КУРСА. Редовната цена на курса за начинаещи е 3500лв. В тази цена са включени всички материали, продукти, инструменти не се доплаща допълнително нищо. Само сега курсът е на ПРОМО ЦЕНА: 2500лв. Запиши се на academy@inspirebg.com или на 0877 400 568