Терапии за обем

Диагноза: Фина, прилепнала към скалпа коса, без видим обем. Лека форма на дехидратация и изтощеност на косата, характеризиращи се с умореност, липса на плътност и виталност на косата. Забелязва се изсушеност на косъма в краищата, лесна чупливост и накъсване по дължините, вследствие на агресивни фактори като ежедневна термична обработка с преса или маша, прекалено много утежняващи стилизиращи продукти или агресивна козметика.

Терапия за обем на About Yоur Hair. Концентриран филър за обем, външно и вътрешно подсилване на косата, придаване на видим обем и повече плътност на всеки косъм. Терапията съдържа комплекс от активни съставки, които наподобяват структурата на молекулите на оризовите протеини, отличававащи се със свойството да увеличават обема си под действието на различни фактори. Формулата съдейства за повдигането на косъма от основата без усещане за тежест, елиминирайки статичното електричество и frizz ефекта, прилепвайки и придаващи визуално плътност без да бетонират косъма. Усещане за повече красив обем на косата и видимо уплътняване на косъма.

2 фокусирани действия на Volume Treatment: 

1 действие: Естествен обем и повдигане на косата отвън, действа на повърхността на косъма, за да придаде естествен обем и визуална консистентност като повдигне косата от корена, без да я утежни. Благодарение на леката формула, обогатена с Volume Boost Complex терапията придава виталност и маневреност, елеминира frizz ефекта.

2 действие: Подхранване и укрепване на косъма отвътре, действа във вътрешността на косъма, като има за цел да подсили и укрепи структурата му , правейки я по-силна и здрава. 

Активни съставки: About Your Hair използва последните достижения на молекулярната биология в козметичната индустрия, за да създаде ефективен серум за обем с дълготраен ефект дори след измиване. Водещата активна съставка във формулата е:

Молекули с голямо тегло. Иновативна молекула, която наподобява изцяло структурата на молекулите на оризовите протеини, отличаващи се със свойството да увеличават обема си под действието на различни фактори. Заради структурата си, дългите вериги на молекулата играят ролята на милиарди миниатюрни “държачи”, които придават и запазват обема на косата. Именно тези специфични молекули са причина съставките на нашия продукт да се задържат върху косата. Това осигурява продължаващото действие на серума и неговата ефективност дори след измиване на косата. Кутикулите са заглажадат и по този начин косата става по-лесно управляема, подпомагайки разплитането чрез намаляване на триенето между влакната. Това улеснява разресването и помага за предотвратяване на накъсването, особено при мокра коса.

Запиши час онлайн тук. Научи повече от своя INSPIRE фризьор.