Тенденции Есен-Зима 2020

Цветовете според визажистите на Inspire попадат в контекст от контрастни ежедневия и обхващат класическите есенни тонове в оттенъци на кестен, карамелени нюанси и магически златисти тонове и техничен балеаж в луксозно пясъчно русо с платинен финал. 

Тенденция: Golden Caramel 

Естествените топлите нюанси са на върха на класацията в тенденциите този сезон. Визията на Inspire предлага дълбок тъмен корен, оцветен в интензивен кестен с прецизно преливащи дължини в златист карамел с невероятно нежен оттенък. Ефектът в този тренд е постигнат с авторската техника на оцветяване на  Inspire - color design. Визажистите на марката акцентират върху прецизното преливане на тоновете, запазвайки дълбочината в корена и хладната опушеност по дължините. Търсеният ефект на копринена мекота и блестяща гладкост са резултат от индивидуално селектирана грижа за специфичните нужди на косата в салон Inspire.  Стайлингът е подчертано гламър, с обем и виталност.

Тенденция:Creamy Blond 

Традиционно, през зимата светлите руси тонове се завръщат. Създаваме модерен прочит, комбинирайки техники на оцветяване, за да получим този съвършено рус цвят. Ключът е прецизността в нанасянето и миксирането на балеаж и омбре. Цветът е плътен и безкомпромисен в неутралната гама на бяло русо, платина и перла. Намекът за лекат опушеност в корена придава още по-драматичен и луксозен финал. Търсеният ефект на течна коприна и невероятна гладкост се постигат след компютърна диагностика и индивидуално селектирана грижа за специфичните нужди на косата в салон Inspire.  Стайлингът изцяло подчертава визията в един социален контекст – елегантен прав сешоар за бизнес излъчване. 

Референции за снимките: Коса и цвят: Creative Team Inspire за салони Inspire; Фотограф: Димитър Чилов; Грим: Георги Русев; Модели: реални клиенти на салони Inspire