Тенденциите при стайлингите за 2024. Ключова дума: Разкош.

Представяме ви трите топ стайлинга за 2024,създадени от визажистите на верига салони Inspire, с което ще приковете вниманието на всички наоколо.  (Вижте всички тенденции при косите в LOOK BOOK 2024 в салони Inspire)

Style Trend 1: LUXURIOUS VOLUME или  РАЗКОШ В ОБЕМА И ДЪЛЖИНИТЕ 

Женствени, окъпани в блясък и лукс къдрици, стелещи се по раменете и чак до средата на гърба с красив обем и въздушна пухкавост. Дълги, пищни пластове, невероятен обем, меки форми, Certain bangs, изнесени встрани или по средата. Елегантно подреденият glam стайлинг с големи стилизирани вълни придава женствена обемност на косата от корена, защото тази година всичко е свързано с меки, контурни форми, които нежно и естествено си прилягат на мястото.Добавена е кератинова терапия с ампула Repair на About Your Hair, за да възвърнем целостта на косъма и да загладим отвoрените кутикулярни плoчки.

Коса вляво и в средата: Денис Якимов, Inspire Style Director. Коса вдясно: Яница Томова, Inspire Colour Director 

Style Trend 2: THE WET LOOK IS BACK

Втората топ тенденция при стайлингите за 2024 е силно пригладена коса с мокър ефект- семпло, със заглаждане и блясък и усещане за висша мода. Пригответе се да направите фурор с wet effect. Силно пригладените назад коси, загладените елегантни кокове и вълните с мокра текстура предлагат минималистичен външен вид, идеален за всеки повод. Тази възродена тенденция добавя нотка изтънченост към всяка визия.

Коса: Михаела Кочева, Inspire Education Director за верига салони Inspire

STYLE TREND 3: GLAM HAIR  или THE GLOSS

Ключът към тази удивителна визия е силната, здрава и дълбоко подхранена коса. Когато косата е много дълга е много трудно да бъде запазена нейната цялост и здравина, защото косъма се изтощава, накъсва и уврежда. За да бъде красива е нужно да бъде здрава от корена до върха, с гладка повърхност и без накъсвания. Само здравата коса може да има това блестящо glam излъчване. Бретонът, всички скосения, неравности или асиметрии са табу. Стайлингът е прав и изключително гладък, пътя дефиниран по средата с усещане за перфектна симетрия. Ултра блясъкът е задължителен елемент, постига се с фокусирана терапия Brilliance на About Your Hair за полиран блясък и допълнителен финиш с Арганово олио и стайлинг продукти за блясък.

Коса: Денис Якимов, Inspire Style Director за верига салони Inspire