Яница Томова, Inspire Ambassador

Яница преминава през различни сфери, докато открие своето призвание в лицето на фризьорството. Става част от Inspire през 2014г. През 2018г е лидер на екип и част от Inspire Creative Team, създаването на тенденции и артистични проекти. Работи по визиите на Look Book, корпоративни събития и специални фотосесии на марката. От 2019г е мениджър на собствен салон Inspire {by Yantisa Tomova}, част от веригата Inspire и концепцията Inspire By. Подготвя се усилено за Inspire Ambassador като преминава мастър обучения в амбасадорска програма на Inspire. Тренингите са фокусирани върху надграждането и усъвършенстването на уменията в 4 ключови области: колориметрия и работа с техники, подстригване и форма, грижа за косата, комуникация и консултация, управление на екипи и салони.

Как те промени работата в Inspire? Промених се много. Станах отговорна и дисциплинирана. Inspire ме научи да бъда търпелива и фокусирана, да преследвам целите си устремено и да вярвам, че всичко е възможно. Това е свят, изпълнен с много отговорност, труд, ежедневно създаване на красота. Зареждам се всяка сутрин, влизайки в салона. Знам, че всеки ден ме очаква ново предизвикателство. Знам, че всеки ден уменията ми стават все по-добри. Това е живота ми.

За средата. Inspire дава много възможност за развитие, иска се само едно – да бъдеш лоялен и отговорен към работата, салона и колегите. Сбъдва мечти, като добрата фея от приказките.

Какво е Inspire Ambassador? Грижа към клиентите, екипа и салона във всяка една минута. Доказвам всеки ден на себе си, че аз мога да постигам все по-високи цели, да бъда по-добър професионалист от вчера и именно това ме вдъхновява повече. 

Мисията ми като Ambassador е да дам всичко от себе си, за да достигнем световно ниво.

Успехът е щастие, зад всеки успех се крие много труд, Успехът е удовлетвореност от добре свършена работа.