Полина Пенчева, Inspire Ambassador

Поли преминава през различни салони преди да стане част от екипа на Inspire през 2016г. Вече над 10 години за нея маникюра е призвание и начин на живот. Поли е тренер и ментор в областта на маникюра и дизайна на нокти в Inspire, обучава всички екипи в салоните на марката. Работи по специални фотосесии и проекти на марката. Преминава различни тренинги за повишавае уменията в nail care & nail design. От 2021г е Преподавател (Nails educator) в Академия Inspire, където води теоретичните обучения и практически занимания на младите таланти.

Как ще опишеш света на Inspire? Място, където можем да бъдем най-добрите в това, което правим. Свят, в който ние винаги сме крачка пред останалите. 

Inspire Ambassador означава признание за професионализма ни и отдадеността към марката и предаването й сред колеги и клиенти. 

Мисията ми като Ambassador е да поддържам и повишавам нивото на уменията си, да възхищавам и вдъхновявам колегите си, с цел развитие и прогрес в тяхната лична  работа с клиенти. 

Успехът е ежедневно старание и индивидуална грижа, към всеки един клиент. Усъвършенстване в работата ни всеки ден, стремеж днес да сме по-добри от вчера.