Михаела Кочева, Inspire Ambassador, Team Leader, Преподавател и ментор в Академия Inspire

Михаела работи в една от най-известните в Лондон фризьорски вериги до 2018г, докато не се преоткрива в концепцията на Inspire. През 2019г вече е лидер на екипа в Inspire-Busness park и част от Inspire Creative Team, създаването на тенденции и артистични проекти. Работи по визиите на Look Book, корпоративни събития и специални фотосесии на марката. През 2020г се подготвя усилено за позицията Посланик на Inspirе като преминава мастър обучения в амбасадорска програма на Inspire, която е най-високото ниво в развитието на професионалистите на марката. От 2021г добавя преподователска дейност, ставайки Educator (Преподавател), вдъхновител и ментор на младите фризьори в Академия Inspire.

За средата в Inspire. Inspire въплъщава моята визия за работна среда. Тук откривам себе си, във вниманието към детайла, в прецизността с която подхожда всеки един от нас и в отношението към всеки един клиент. Това е култура и начин на мислене, които те предизвикват във всеки един момент, Inspire ни подарява една мисия, която разгръща потенциала и въображението на всеки един от нас, възможност във всеки следващ ден да бъдем по-добри от предишния, и именно това въплъщава душата на марката, свободата винаги да се стремиш към съвършенството, никога да не се задоволяваш с посредственото и да си винаги една крачка напред. Вдъхновението често идва когато се огледаш в колегите си, чувстваш се горд от това, че си сред талантливи млади хора, които също като теб са отдадени на мисията Inspirе.

Как ще опишеш света на Inspire? Това е реалност, която те кара да се чувстваш жив, отговорен и отдаден на една кауза, а най-хубавото е че ти сам можеш да поставяш границите си, да ги прескачаш, да се предизвикваш и винаги усещаш подкрепата на Inspire. Когато имаш за цел да постигаш все повече имаш и отворена врата за това, път, по който да вървиш, това е свобода да избираш, да градиш и да се чувстваш полезен. 

Какво е да си Inspire Ambassador? Умението да предаваш и пресъздаваш усещане и настроение у хората, това да имаш усет, подход и такт стои в основата на нашата концепция, да бъдем автентични, да бъдем професионалисти във всеки детайл и да предоставяме на нашите клиенти спокойствие и сигурност. 

Мисията ми е да подарявам преживявания и красиви емоции на своите клиенти, да подкрепям и насърчавам колегите си и да развивам своите умения до последно.

Успехът за мен е животът, както и успехът ни зависят от нас самите, когато вярваш в нещо, знаеш какво искаш и полагаш ежедневни усилия в тази посока, няма как да не постигнеш своят успех, в основата на всички наши усилия стои желанието да чувстваме удовлетвореност от самите себе си.