Габриела Христова, Aртистичен директор на Академия Inspire

През последните 10 години постоянно развива своите умения, преминавайки последователно през всички кариерни стъпала в Inspire– фризьор, team leader, Inspire Ambassador, мениджър на салон, и от 2021 година - Артистичен директор на Академия Inspire. Преминава сертификационни тренинги и обучения в академията на Vidal Sassoon в Лондон, академията на Zgat, BertramK, Патрик Камерън, T&G и др. От 2018г е мениджър на собствен салон Inspire-Mladost, част от веригата Inspire и концепцията Inspire By.  От 2021г е Артистичен директор на Академия Inspire, преподавател и ментор на младите таланти. Създава и работи по артистистичната визия в Inspire Creative Team, формулира водещите тенденции при косите на марката.

Как ще опишеш света на Inspire? Поезия

Какво означава Inspire Ambassador? Отдаденост, професионален дълг не само към себе си, но и към екипа и клиентите. За мен е изключително важна средата, която създаваме и споделяме в Inspire; това, че всички сме посветени на непрекъснатото усъвършенстване. 

Мисията ми като Ambassador e да предавам всеки ден знанията си на новите фризьори, да им показвам правилния път, да бъда тяхна опора. Вярвам, че Светът има нужда от добра и вдъхновена енергия, затова моят стимул е да правя добро всеки ден.  Относно клиентите, всеки път времето за “подстригване” да се превръща в изживяване, в обгрижване, в момент за изкуство в това сиво и забързано ежедневие.

Успехът е личен избор за това, дали си готов да направиш компромис с комфортната си зона, да изградиш в най-смелите си мечти крайна цел и да тръгнеш по също толкова важен и труден път, който ще превърне усилията ти в успех.