Габриела Христова, Inspire Ambassadors Lead

През последните 7 години постоянно развива своите умения, преминавайки последователно през всички кариерни стъпала в Inspire– фризьор, team leader, мениджър на салон, Inspire Ambassador, Inspire Ambassadors Lead. Преминава сертификационни тренинги и обучения в академията на Vidal Sassoon в Лондон, академията на Zgat, BertramK, Патрик Камерън, T&G и др. От 2018г е мениджър на собствен салон Inspire {by Gabriela Hristova}, част от веригата Inspire и концепцията Inspire By. От 2021г е Артистичен директор на Академия Inspire, преподавател, ментор, води тренингите в обучителните програми и на веригата като се грижи за непрестанното развитие и усвършенстване в професионалната част. Създава артистистичната визия на колекциите и специалните проекти в Inspire Creative Team, формулира водещите тенденции при косите на марката всяка година.

Как ще опишеш света на Inspire? Поезия

Какво означава Inspire Ambassador? Отдаденост, професионален дълг не само към себе си, но и към екипа и клиентите. За мен е изключително важна средата, която създаваме и споделяме в Inspire; това, че всички сме посветени на непрекъснатото усъвършенстване. 

Мисията ми като Ambassador e да предавам всеки ден знанията си на новите фризьори, да им показвам правилния път, да бъда тяхна опора. Вярвам, че Светът има нужда от добра и вдъхновена енергия, затова моят стимул е да правя добро всеки ден.  Относно клиентите, всеки път времето за “подстригване” да се превръща в изживяване, в обгрижване, в момент за изкуство в това сиво и забързано ежедневие.

Успехът е личен избор за това, дали си готов да направиш компромис с комфортната си зона, да изградиш в най-смелите си мечти крайна цел и да тръгнеш по също толкова важен и труден път, който ще превърне усилията ти в успех.