Денис Якимов, Inspire Ambassador & Преподавател

Денис влиза в света на Inspire през 2017 и започва да се развива в средата и концепцията на марката. През 2018 става част от Inspire Creative Team, от създаването на тенденции и колекции. Работи по визиите на Look Book, корпоративни събития и специални фотосесии на марката. През 2019г вече е лидер на екипа в салон Inspire-Mladost. През 2020 се подготвя за позицията Посланик на Inspire като преминава мастър обучения в амбасадорска програма на Inspire, която е най-високото ниво в развитието на професионалистите на марката. Тренингите са фокусирани върху надграждането и усъвършенстването на уменията в областта на колориметрията и работа с техники, подстригване и форма, грижа за косата, комуникация и консултация. От 2022г добавя преподавателска дейност, ставайки Educator (Преподавател), вдъхновител и ментор на младите фризьори в Академия Inspire.

Как те промени работата в Inspire. В Inspire съм от самото начало, когато за мен това беше просто работното ми място, бях недоверчив, всичко ми звучеше прекалено невероятно и прекрасно за да повярвам, че е истина. В последствие се превърна във втори дом, в училище, в нещо много повече от салон, в който работя. Inspire промени мирогледа ми, накара ме да погледна на живота под един друг ъгъл от който да видя нещата различно, да повярвам в мечтите си, да се развивам, да се опозная и да се приема, да се изразявам, да откривам вдъхновения ежедневно и да вярвам, че всичко е възможно, когато си фокусиран и отдаден на истински важните неща.

Как ще опишеш света на Inspire? Иновация, модерност, технологичност, водеща марка в предлагането на фризьорски услуги в бюти индустрията. Динамиката е на всички нива, от ежедневието в салона, през арт проектите до нововъведенията, които постоянно правим. Рутината не ни харесва и търсим развитието у всеки. Работим усилено, създаваме тенденции и мислим винаги „what's next“. Впечатляващото е, че обстановката в салоните ни за нашите клиенти е точно обратното на тази динамичност - винаги е спокойна и наподобяваща спа преживяване. Точно този баланс търсим.

Какво е  Inspire Ambassador?  Посланиците сме следващо поколение професионалисти, които въплъщаваме духа на марката и представяме нейната философия по най-правилният начин в комуникацията с клиенти, колеги и бизнес партньори. Да съм Посланик за мен е огромна отговорност, освен към мен и моето развитие и усъвършенстване, така и към развитието на всички останали екипи на марката.

Мисията ми като Ambassador е да повишавам нивото си на работа непрекъснато, да мотивирам колегите си да търсят „съвършената коса“, винаги да мислят как може да бъде още по-здрава, красива и сияеща.  Да излизат постоянно от комфортната си зона, да се учат, себе развиват и обогатяват. Чрез работата си, в която не правя компромиси искам да вдъхновявам, колегите ми, да правят изкуство и да издигат професията ни на по-високо ниво, да вярват, че всичко е възможно с много труд и постоянство. Като колорист ежедневно се стремя към най-доброто в цветовете и ще продължавам да развивам личните си умения, както и на останалите. Като експерт в мъжките подстригвания за мен е от изключително значение мъжете да получават високо качествена услуга, обхващаща цялостно услугите в барбар света, представена по един съвременен бюти начин и пречупен през нашата призма за бизнес клас концепция и да отговаря на пълните изисквания на клиентите ни.

Успехът е постоянството. За мен успехът не е крайна цел, а усещане, което да изпитваш докато вървиш напред по пътя, който си избрал. Моите мечти са огромни, човек трябва да мечтае за големи неща, за да ги постигам аз имам конкретни цели, когато стигна до дадена цел и си казвам това е успех, благодаря и продължавам към следващата, те никога не свършват.