Борис Вангелов, Inspire Ambassador § Brand Expert

През 2018 година Борис влиза в света на Inspire. Малко по-късно става визажист в Inspire Creative Team и създаването на тенденции и колекции на марката. Участва в заснемането на бюти фотосесии и колекции на марката. През 2020 преминава редица обучения в областта на продуктовите гами в салоните и е Brand Expert на марката. Подготвя се усилено за позицията Inspire Ambassador през 2021г като преминава мастър обучения в амбасадорска програма на Inspire, която е най-високото ниво в развитието на професионалистите на марката. Тренингите са фокусирани върху надграждането и усъвършенстването на уменията в областта на колориметрията и работа с техники, подстригване и форма, грижа за косата, комуникация и консултация. 

Светът на Inspire е атмосферата, създадена от професионалисти визионери, които вдъхновяват със своята уникалност и създават изкуство чрез цвят и форма в косите. Inspire създава уникална екипна среда, разкрива таланта и влага ежедневно в най-добрите таланти в бюти индустрията в България.

Какво е Inspire Ambassador? Да бъда Посланик на марката е следваща стъпка в професионалното ми развитие. Поставяне на нови амбициозни цели и реализирането им по най-добрият възможен начин. Посланиците на марката са хората, които отговарят за постоянното покоряване на нови върхове, следят поддържането на безкомпромисно качество в салоните и усъвършенстване на екипите.

Мисията ми като Inspire Ambassador е да вдъхновявам ежедневно своите колеги и клиенти чрез фризьорството пресъздадено като фино изкуство. Да се усъвършенствам и надграждам професионалните си умения всеки ден, за да достигна световните върхове. 

Успехът е прекрасният резултат от подготовката, усилената работа и извадените поуки от провалите. Успехът е блясъкът в очите на клиентите, когато се огледат в огледалото. Успехът е вдъхновение за следващата голяма стъпка, която предстой.