Посланиците на Inspire

Развиваме се всеки ден, за да превърнем косата в истинско вдъхновение за нашите клиенти. Това е и смисъла зад самия бранд Inspire.

Посланиците на Inspire са водещите фризьори на марката, следващо поколение професионалисти, които въплъщават духа на Inspire и предават философията и ценностите и в комуникация с клиенти. Inspire Ambassadors имат огромен практически опит в структурата на Inspire, преминати обучения и сертификационни курсове и изключителна експертиза в 4 ключови области: форма, колориметрия и грижа за косата, комуникация и обслужване на клиенти от ново поколение, управление на екипи и салони плюс ефективно предаване на знания, както и мениджмънт на проекти. 

Посланиците на марката са изключителен екип от визажисти, които буквално дишат в пулса на световните колекции, големите сцени и арт течения. Те са водещите фризьори в Inspire Creative Team, който всяка година представя тенденциите във форма, цвят и стайлинг на косата и традиционния Look Book, и работи по концептуални фотосесии.

Inspire Ambassadors са отлично подготвени преподаватели и истински ментори на младите таланти в академия Inspire, предавайки знания, опит, експертиза и вдъхновение за професията на новите професионалисти. Inspire Ambassadors: Gabriela Hristova, Yanitsa Tomova, July Georgieva, Denis Yakimov, Mihaela Kocheva, Boris Vangelov, Polina Pencheva, Veni Dimitrova, Meri Mihaylova. Какво означава да си Inspire Ambassador вижте в следващото видео: