Възстановяваща и регенерираща кератинова терапия Repair

Диагноза:  Косата е подложена ежедневно на стрес и негативно влияние от три страни: външната среда (прах, UV лъчи, климатик); често и неправилно третиране с агресивни процедури (продукти) и топлинни уреди (стилизанти, преса, маша); вътрешни фактори - лекарства, стрес, нездравословен начин на живот. Всички те оказват отрицателно влияние и неименуемо водят до изтощаване, увреждане или до тежка дегенерация на косъма.

Терапия: Repair Treatment with Pro-Keratin Complex на About Yоur Hair. Мощна двуфазна кератинова терапия, която реконструира и възстановява скъсаните нишки в увредената коса, набавя отново изгубения кератин в косъма и възвръща еластичността, гладкостта и здравината на косата. Благодарение на иновативната SMART технология във формулата, активните съставки интелигентно и целенасочено локализират най-увредените участъци в косъма и се насочват приоритетно към тях. Спомага за заглаждане на кутикулите и запечатване (ламиниране) на косъма.

Активни съставки:  KERESTORE™ 2.0 е основната активна съставка в терапията за възстановяване и работи целенасочено за пълната реконструкция на косъма. KERESTORE™ 2.0 е следващо поколение естествен хидролизиран кератин, който се свързва отлично със собствения кератин на косата. За разлика от използвания досега в козметиката за коса кератин това ново поколение кватернизиран кератин пренася биомиметиката в ново измерение като оптимално бързо и лесно възстановява увредената коса, ламинирайки косъма в цялост. Важна нова характеристика на хидролизирания кератин е обратната му разтворимост с вода, което подобрява неговата субстантивност и му позволява да осигури дълготрайно възстановяване на увредена коса и продължаващо действие на ампулата дори и след измиване. Възстановява с еднаква ефективност както третирана, така и химически нетретирана коса. 

Открий във всички салони Inspire. Вижте повече тук.