АВТОРСКИ ПРОТОКОЛ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ГРИЖА

Не продукта, а преди всичко клиента и професионалната експертиза стоят в основата на нашата Inspire философия за следващо поколение грижа за косата. На база опита ни с над 100 хиляди клиенти в нашите салони създадохме авторски протокол за грижа, фокусиран изцяло върху индивидуалните нужди на всяка коса. Всяка процедура грижа в Inspire започва с точен анализ на състоянието на скалпа и косъма чрез компютърна диагностика с микрокамера или т.нар. трихограма, която е напълно безплатна за клиента в салоните на Inspirе. Въз основа на резултатите вашият фризьор анализира състоянието на косата и препоръчва най-подходяща грижа чрез 3 ключови авторски стратегии, разработени от нашите водещи експерти. Всеки специфичен сценарий се допълва от мултибранд подход с периодични и безкомпромисни тестове на професионални марки продукти от висок клас.

Стъпка 1 Начална грижа
Състояние: Коси без видими проблеми
Терапия: Ежедневна грижа за ревитализация на косата. 
Цена при фризьор/Ambassador: 27лв/43лв с вкл. стайлинг | 35лв/52лв с вкл. подстригване и стайлинг

Стъпка 2 Протоколи за хидратация и подхранване
Състояние: Млади или зрели коси, изложени на външни агресори, в резултат на което остават дехидратирани и безжизнени. Порьозни коси, с накъсани краища, вследствие на агресивно или неправилно третиране на косата. Цветът е без блясък.
Терапия: Подхранване в дълбочина, възвръщане на копринения блясък и жизненост на косата, усещане на косата по-гладка, здрава, с “укротени” разхвърчани краища. Протоколът включва измиване с професионален шампоан, поставяне на грижа или маска, апликиране на серум или ампула, подстригване със стайлинг или само стайлинг, стилизиращи продукти.
Цена при фризьор/Ambassador: 57лв /66лв с вкл. стайлинг |  68лв/79лв с вкл. подстригване и стайлинг

Стъпка 3 Протоколи за силно изтощени коси
Състояние: Силно увредени коси, вследствие на агресивно или неправилно третиране на косата, ежедневно използване на преса, непрофесионално боядисване и/или често изсветляване. Силно дехидратирани и накъсани коси с нарушена структура на косъма.
Терапия: Интензивно подхранване в дълбочина, възвръщане на загубената еластичност и здравина, изглаждане на накъсването, пълна регенерация и възвръщане на кератина в косъма. Протоколът включва измиване с професионален шампоан, поставяне на грижа плюс маска, апликиране на запечатващ серум, възстановяващо олио или ампула, подстригване със стайлинг или само стайлинг, стилизиращи продукти.
Цена при фризьор/Ambassador: 69лв /79лв с вкл. стайлинг | 89лв/96лв с вкл. подстригване и стайлинг