Юни: Месец на Nutritive терапиите в салони Inspire

За салони Inspire ексклузивната грижа за косата на нашите клиенти е над всичко. През юни терапиите за подхранване и заздравяване на косата са -30% отстъпки, а продуктите за домашна грижа с -10%. Научи повече от своя Inspire фризьор.

Диагноза: Средна към висока степен на дехидратация на косата, характеризираща се с уморена, безцветна коса, сухи краища, без блясък и виталност, вследствие на външни агресивни фактори като фини прахови частици, прах, хлор, резки температурни промени, термична обработка и химични процедури. Много важни за цялостния здрав вид на косата са правилното хранене и редовния прием на витамини, ценни масла и качествени протеини. 

Терапия: Nutritive Treatment with Vitamin Complex на About Yоur Hair. Терапията представлява мощен бустер, съдържащ жизненоважни витамини, полезни вещества и минерали за здрава коса, който съживява косъма, има превантивно действие и anti age ефекt. Високо концентрираният серум съдържа най-ценните витамини, полезни вещества, протеини и масла, с минимално съдържание на вода или т.нар. „супер храна“ за косата. Формулата съдържа мощен витаминозен коктейл от 12 от най-важните полезни вещества за цялостно подобрение и здрав вид на косата и скалпа: Витамини А, Е, F, B5, B3, B7, Биотин, растителен Кофеин, Серемиди, пририден Колаген, Кerestore 2.0, Молекула срещу стареенето. Авторският селектиран комплекс подхранва и заздравява косъма и скалпа, подобрява плътността и еластичността на косъма, работи за балансиран, овлажнен и защитен скалп, с anti-age ефект.

Иновация: Многократно увеличение на ефекта от формулата благодарение на иновативна технология. За да увеличим няколко пъти ефективността на серума, екипът ни биохимици интегрира иновативна технологична система за капсулиране и доставка на активните съставки до фоликула на косъма. Един от големите проблеми на дерматологичния пазар, включително козметиката за коса, е липсата на ефект, дължаща се на неефективно „транспортиране” на съставките. Голяма част от съставките при традиционните продукти често остават единствено на повърхността на главата - върху външния рогов слой на кожата, и след изплакването с вода биват отмивани. За разлика от тях витаминозният комплекс на About Your Hair достига до фоликула на косъма, където полезните вещества се абсорбират пълноценно и имат продължаващо действие.

Активни съставки във Vitamin Comlplex: 

  • БИОТИН - Наричан още “Витамин на красотата”, биотинът е отговарен за много важни клетъчни функции, заради което се смята за един от най-добрите витамини за коса, кожа и нокти. Той е основно хранително вещество за въглехидратния метаболизъм и подпомага нормалния растеж на клетките. Липсата на биотин в човешкия организъм може да доведе до косопад, повехнала кожа и чупливи нокти.
  • Молекула срещу стареенето Във формулата на ампулата е включена една от последните anti-age дерматологични разработки, използвани в луксозната бяла козметика за борба с бръчките - NLT AdenoSphere 2.0. Активната съставка доуплътнява дермата, подобрява еластичността и се бори ефективно със старенето на косъма.
  • ВИТАМИН В5 е важен хидратиращ агент. С антибактериалните си и хидратиращи действия предпазва, овлажнява и възстановява здравословната микробиота на скалпа. Пантенолът запечатва влагата и подпомага еластичността и регенерацията на косъма.
  • ВИТАМИН В3 подобрява кръвообращението, осигурява на космените фоликули основни хранителни вещества, необходими за растежа на нова коса и укрепва връзката на косъма със скалпа.
  • ВИТАМИН А е изключително важен елемент за организма, стимулиращ клетъчния растеж и фоликула на косъма. Ретинолът овлажнява и предпазва скалпа от потенциални инфекции.
  • ВИТАМИН Е е ултра мощен антиоксидант, който предпазва корените на косата от действието на свободните радикали. Влияе положително за забавянето на процесите на стареене. Освен това има овлажняваща функция.
  • ВИТАМИН F (линоловата киселина) контролира хидратацията на косата и поддържа скалпа в добро здраве.
  • СЕРЕМИДИТЕ имат силен anti- age ефект. Подсилват вътрешната структура на косата като я поддържат здрава и лъскава.
  • ПРИРОДЕН КОЛАГЕН, съдържащ естествени колагенови молекули, чието усвояване подпомага растежа на здрава и силна коса.
  • РАСТИТЕЛЕН КОФЕИН за стимулиране на космените фоликули. Активизира растежа на по-здрава, плътна и гъста коса и пълноценното подхранване на скалпа.
  • КERESTORE 2.0 е ново поколение хидролизиран кератин, който заздравява косата, увеличава гладкостта и еластичността на косъма и повишава гъвкавостта.

Запиши час онлайн тук. Научи повече от своя INSPIRE фризьор. Условия: Промоцията важи до 30.06.2024, за всички обекти от верига Inspire и не се комбинира с други активни промоции или локални такива.