Юли: Месец на Detox Scalp Care терапии в салони Inspire

За салони Inspire ексклузивната грижа за косата на нашите клиенти е над всичко. През юли терапиите за детокс, дълбоко-ексфолиране на скалпа са -30% отстъпки, а продуктите за домашна грижа с -10%. Научи повече от своя Inspire фризьор.

Диагноза: Стресът е начина, по който тялото реагира на всякакъв вид заплаха или промяна, била тя физическа или емоционална. Най-често симптоматика като сърбеж по скалпа, зачервени петна, чувство за сухота, дразнене, усещане за дискомфорт е признак за стрес и напрежение в ежедневието. Ексфолирането на скалпа не само дава усещане за релакс и успокоява стресирания склап, но и балансира енергийния поток.

Терапия: Detox Protocole на About Yоur Hair. Терапията е създадена с фокус върху дълбоката ексфолиация и детоксикация на скалпа. Приоритет са превантивната грижа и възстановяването на балансирана и здравословна микробиота посредством експертна селекция от съставки с подчертано противовъзпалителни функции. Комплексът спомага за успокояване на раздразнената и чувствителна кожа и облекчаване на симптоми, резултат от стрес. Обновяващо действие на клетъчно ниво с дългосрочен ефект.

Активни действия на Detox Protocole: 

ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ. Релаксиращо ексфолиране за кожата на главата с дълбоко почистващ детокс комплекс за премахване на дискомфорта и зачервяванията, отстраняване на всички натрупани замърсявания по скалпа и косъма, облекчаване симптомите на сухота и балансиране нивата на себум.

ЕКСФОЛИРАНЕ. Благодарение на ключовия компонент във формулата - солните кристали Sal Del Mar, добити на Френската ривиера, терапията има интензивна ексфолираща функция. Стимулира кожната микроциркулация и премахва мъртвите епидермални (повърхностни) клетки, оставяйки усещане за обновяване и гладкост. Плътната и зърнесто-копринена текстура на ексфолианта се нанася и масажира с кръгови движения до получаването на пяна, която освобождава запушените пори на кожата на главата и скалпът получава възможност да диша. Както и при кожата на тялото, се препоръчва редовно ексфолиране на скалпа, защото процесът отстранява мъртвите кожни клетки и стимулира замяната им с нови.

SCALP DETOX. Формулата е създадена със стратегически фокус върху превенцията и възстановяването на здравословната микробиота. Тя съдържа активни съставки с ясно изразени антибактериални и противовъзпалителни функции, които успокояват раздразнения, стресиран и чувствителен скалп, премахват микроорганизми или бактерии, които биха могли да допринесат за поява на косопад, пърхот, сърбеж, възпаления и други болестни състояния. Терапията има за задача да детоксикира скалпа и действа релаксиращо и тонизиращо на енергийно ниво, допринася за обновяващо клетките действие с дългосрочен ефект за възвръщането на баланса на естествената микрофлора.

ОСВЕЖАВАНЕ. Успокояващият и релаксиращ ефект се постига благодарение на съдържащото се етерично ментово масло, което действа релаксиращо и тонизиращо на скалпа и има анти стресов ефект. Ментолът освежава с приятния си аромат, създава усещане за тонизиране на скалпа и отнема напрежението и умората.

ДЪЛБОЧИННО ПОДХРАНВАНЕ. Терапията съдържа жизненоважни витамини, полезни вещества и минерали за здрава коса, който съживява косъма, има превантивно действие и anti age ефект. За да се постигне максимален ефект, формулата е липозомно капсулирана в система за доставяне, като това осигурява ефективно транспортиране на мултивитаминозния комплекс до кортекса на косъма и зоната на корените, където той разгръща пълния си обхват на действие.

Запиши час онлайн тук. Научи повече от своя INSPIRE фризьор. Условия: Промоцията важи до 31.07.2024, за всички обекти от верига Inspire и не се комбинира с други активни промоции или локални такива.