Май: Месец на Moisture терапиите в салони Inspire

Подготвили сме невероятни подаръци за всички, които се докосват за първи път до света на About Your Hair. През май терапиите за интензивна хидратация за суха коса са -30% отстъпки, а продуктите за домашна грижа с -10%. И това не е всичко- всички клиенти ще получат специални скреч карти с много подаръци и изненади. Научи повече от своя Inspire фризьор.

Диагноза: В състава на косъма (както целия ни организъм) водата е основен ключов компонент. Косъмът губи ежедневно своята хидратация вследствие на агресивните външни влияния като УВ лъчи, климатици фините прахови частици, както и в резултат на неправилно и често третиране с топлинни уреди. Вследствие на това косъмът се дехидратира и изтощава с изразено сухи краища, косата става безцветна и уморена, без блясък и виталност. При допир се усеща порест косъм, чупещи се краища, предразположени към увреждане.

Терапия: Moisture Treatment with Hydra Complex на About Yоur Hair. Терапията представлява мощен филър за коса за интензивна хидратация, възвръщане на загубената вода и "заключване" на влагата в косъма. Терапията има моментален хидратиращ ефект, заради трите ултра силни хидра-агента: Hyal Hydra(+), Хиалурон и Aquaxyl, комбинирани в революционен Hydra Complex. Ампулата незабавно хидратира косъма и осигурява пълноценно съживяване на косата като възстановява хидролипидния баланс и се грижи за пълноценното овлажняване и успокоение на сухия скалп с мек омекотяващ ефект. Финалното усещане е за мека, хидратирана и гладка коса. Освен интензивно овлажняване, хидратиращият комплекс има и второ много важно действие, свързано със задържането на водата - той „заключва“ влагата в косъма и го предпазва от изсушаване. Това действие е също толкова важно, тъй като осигурява задържането на водата в косъма. Овлажняващите субстанции прилепват чрез йонна връзка и създават така наречен „влажен воал“ върху косата с дълготраен ефект. В допълнение серумът има силни антикосиданти свойства и предпазва косъма от вредните външни влияния. 

Активни съставки в терапията:  Силното хидратиращо действие се дължи на 3 ключови хидра-компонента: Hydra(+) -това е революционна разработка на хидра агент, осигуряващ невиждана досега овлажняваща ефикасност. Hyal Hydra съдържа 5 вида хиалуронова киселина, заради което превъзхожда стандартната хидратация с хиалуронова киселина с коефициент 2. Освен че осигурява мощна хидратация, той подсилва и функцията на кожната бариера чрез увеличаване на производството на липиди и протеини. Хиалурон - Хиалуроновата киселина е най-познатия хидра-агент в козметиката за коса и тяло, известен с експресното си овлажняващо действие. Естествен компонент на кожата, намиращ се в дълбокия слой под епидермиса, хиалуронът действа като натурален хидратант за кожата и образува дишаща защитна мантия върху повърхността й. Хиалуроновата киселина е основна активна съставка в хидратиращия комплекс на терапията и благодарение на силно хигроскопичните си свойства придава интензивно овлажняване на клетките и увеличава нивото на водата в косъма. Aquaxyl - Продължаващият хидра ефект на серума се дължи на хипер мощния Aquaxyl. Това е съставка на растителна основа, която не позволява на влагата в косъма да се изпари, като я задържа за дълго време и след терапията. Хидратира всички клетъчни слоеве и дълготрайно запазва влагата. Удължава експресното овлажняващо действие на хиалурона, което традиционно губи силата си във времето. Друга важна роля е стимулиране на самостоятелното производство на хиалуронова киселина от клетките. Aquaxyl е иновативна съставка с много ефективно заключващо хидратацията действие, заради което е и ключова за съвременната луксозна anti-age грижа за кожата. Допълваща съставка в хидратиращия комплекс е Пантенола. Той се използва в грижата за косата предимно за задържане на влага, заради своята хидрофилна и хигроскопична химическа структура.

Запиши час. Научи повече от своя INSPIRE фризьор.