Inspire добави Joico & Moroccanoil в портфолиото си за грижа за косата

Основна цел на Inspire, заедно с невероятните цветове и промени, които създаваме, е косата да бъде здрава, жива и гъвкава. Затова Inspire инвестира в постоянно обновяване на портфолиото и добавяне на стойностни продукти за перфектни резултати. Посветихме месеци на проучвания и тестове на професионални продукти, грижи и терапии, за да селектираме най-добрите серии, които да добавим в нашия авторски протокол за висококачествена грижа. От ноември 2021 продуктите на Moroccanoil и Joico стават част от портфолито на Inspire за грижа за косата в салоните, редом с марките Alterna, Olaplex, Kerastase.

Емблематичната марка Мoroccanoil е пионер в разработката на грижа за косата на основата на масла, даващи максимална разкошност и до 118% повече блясък. Тайната на великолепните резултати от терапиите се крие в аргановото олио, богато на антиоксиданти, мастни киселини и витамин Е, правейки косата естествено гладка, блестяща и здрава. Мoroccanoil използват само висококачествено арганово олио, извлечено по естествен път чрез студено пресоване, за да се гарантира неговата пълноценност и естествени свойства. Терапиите на Мoroccanoil хидратират в дълбочина, подхранват и оставят сатенено усещане, благодарение на съставките си. Подходящи за средно изтощени, дехидратирани коси, изложени на агресивни външни влияния. 

Другият бранд, който става част от портфолиото на Inspire, е американската фризьорска марка Joico и нейният бестселър: K-PAK 4-стъпкова възстановяваща система, която дълбоко регенерира косъма и възстановява увредените участъци. Подходяща за силно изтощени, порьозни и накъсани коси. Терапията има 4 стъпки: Почистване, Балансиране, Реконструкция на косъма и Хидратация. Резултатът е заздравена, възстановена и бляскава коса. 

За Inspire е важно партньорите, с които работим да имат еко отговорно самосъзнание, да работят в посока намаляване вредния отпечатък в дейността си, да коренспондират с политиката ни за социална отговорност.  И за Moroccanoil, и Joico опазването на околната среда е с водещо значение, марките инвестират в проекти за зелена енергия и използват над 70% рециклирани материали в производството си, спонсорират екологични програми. 

Промоционална кампания: Всички Joico терапии със стайлинг или с подстригване и стайлинг са с -10% отстъпка в салони Inspire. Промоцията важи от 14 до 22 ноември. Не се комбинира с др. промоции. Научете повече от вашия Inspire фризьор.