Добавихме нова възможност да печелите точки в програмата за лоялност на Inspire като качите селфи на новата си коса или маникюр, направени в салони Inspire и ни тагнете в Instagram: @hair.love.stories, и веднага ще получите още 2 точки в акаунта си в програмата ни за лоялност. Селфитата трябва да са с акцент върху косата и ноктите, направени в салони Inspire като няма ограничение във вида на фризьорката или маникюра процедура. Можете да заявите точките в салона на Вашия фризьор или маникюрист, или да ни пишете на съобщения, за да ги добавим. 

За Програма Лоялност: Създадена за клиентите на Inspire, с нея регистрирате точки с всяко посещение в салони Inspire и след това може да обменяте натрупаните точки бързо и лесно за награди по избор само с няколко докосвания до екрана на телефона. Наградите в програматa за лоялност на Inspire за кампанията са: безплатни процедури по избор при натрупани 200 точки, безплатни терпаии, до 20% отстъпки от цената на терапии, маникюра с гел лак, 10% отстъпки от ритейл продукти. Кампанията приключва на 30.06.2023.Изтеглете приложението Inspire Salons в App Store и в Google Play.

Марката разполага със свое native за iOS и Android приложение от 2017 година, като всяка година обновява вида му и добавя нови технологии и функционалности. Освен специално разработен за Inspire дизайн и код, приложението има covid-safety протокол при обмяната на точки за награди без нужда от докосване на клиентското устройство.  В секция Лоялна програма регистрирате еднократно своя профил и след това с лекота следите през телефона си натрупаните точки. Получавате точки с всяка процедура, направена в съответния Inspire салон, които след това могат по своя преценка да обменят за посочените за всеки обект награди, отстъпки, безплатни процедури и други. Пълните условия за новата кампания можете да откриете тук.