НОВИТЕ НАГРАДИ В ЛОЯЛНАТА ПРОГРАМА

Новите още по-атрактивни награди в изцяло дигиталната програма за лоялност на салони Inspire са вече тук: безплатни процедури по избор, безплатни олиа за коса (50мл), безплатен лак за фиксация (500мл), страхотни отстъпки от фризьорски и маникюрни услуги, до 10% отстъпки от ритейл продукти. Посещавайте салоните, трупайте точки с всяка процедура и ги обменяйте бързо и лесно за награди по избор само с няколко докосвания до екрана на телефона.

Новите награди идват с премиерата на третото поколение мобилно приложение на Inspire - марката разполага със свое native за iOS и Android приложение от 2017 година, като всяка година обновява вида му и добавя нови технологии и възможности. Освен изцяло нов, разработен за Inspire дизайн и код, сега сме добавили бързина плюс covid-safety протокол при обмяната на точки за награди в дигиталната програма за лоялност без нужда от докосване и ръчна верификация на клиентското устройство. Изтеглете новата версия на приложението: Inspire Salons в App Store и в Google Play

В секция Лоялна програма регистрирате еднократно своя профил и след това с лекота следите през телефона си натрупаните точки, възможни награди и специални оферти в периода на кампанията. Получавате точки с всяка процедура, направена в съответния Inspire салон, които след това могат по своя преценка да обменят за посочените за всеки обект награди, отстъпки, безплатни процедури и други. Пълните условия за програмата за лоялност можете да откриете тук.