Многокомпонентна терапия за спиране на косопада и стимулация на растежа

Диагноза: Умерено интензивен косопад, характеризиращ се с падане на коса извън обичайната дневна загуба. Видимо нездрав растеж и намалена плътност. Най-честo срещания вид косопад е андрогенната алопеция, причинител за която е хормонът дихидротестостерон (DHT) - той насърчава миниатюризацията на космените фоликули и причинява падането на косата. Други причини са стрес, генетика, хормонални промени, физически травми.

Терапия против косопад на About Yоur Hair. Мощна формула, съдържаща две от трите най-известни съставки за борба с косопада и активирането на растежа на нова коса. Терапията има 3 фази на действие: първата мигновено блокира действието на хормона DHT като при регулярно прилагане започва постепенно да спира симптомите на косопада. Втората фаза е насочена към активизиране растежа на нова коса и стимулиране на клетъчния метаболизъм. Новопоявилите се косми са по-плътни, по-здрави и силно прикрепени. Трета фаза е насочена към подхранване в дълбочина и укрепване връзката между косъм и скалп.

Активни действия на Anti Hair Loss Treatment: 3 фази на действие

1 фаза Спиране на косопада. Хормонът DHT е основният причинител на андрогенната алопеция (косопад). Той предизвиква фоликуларна миниатюризация, кoето на практика означава, че свива космените фоликули и те спират да произвеждат косми. Той оказва влияние и върху растежа като намалява продължителността на анагенната фаза. Формулата срещу косопад на About Your Hair мигновено блокира действието на хормона DHT като така намалява загубата на коса до пълно спиране при редовна употреба.

2 фаза Подхранване и заздравяване на връзката между косъм и скалп. Формулата е насочена към стабилитет и укрепване връзките между косъма и скалпа благодарение на интензивното подхранване на космените фоликули.

3 фаза Активация на растежа на нова коса. Значително се подобрява микроциркулацията в склапа и се стимулира клетъчния метаболизъм, което влияе на цикъла на растеж и структурата на косъма. Новопоявилите се косми са по-плътни, по-здрави и стабилно прикрепени към скалпа. Формулата целенасочено удължава анагенната фаза (активната фаза на растеж) на космения фоликул и намалява телогенната фаза (фаза покой). Така естествено се стимулира интензивния растеж на косата. Активните съставки увеличават плътността на косъма, подобряват храненето му и микроциркулацията. Едновременно с това ефективното подхранване на космените фоликули подобрява микробиотата и съдейства за поддръжката на здравословен и балансиран скалп.

Активни съставки на Anti Hair Loss Treatment: Авторски комплекс, съчетаващ два супер мощни компонента за ефективни резултати. Първият е Рrocapil. Вторият компонент е Kopexil (Аminexil).

Kopexil (Аminexil) - иновативно патентовано активно вещество, което предотвратява свиването на космения фоликул, спира косопада и води до нов растеж на косата. Молекулата е създадена като алтернатива на Minoxidil, за да намалява косопада прогресивно. Тя влияе на анагенната фаза, стимулира растежа на нова коса и подобрява плътността на космите като увеличава микроциркулацията в скалпа, удължавайки активния растеж. Съставката успешно укрепва косата от корена до върха и насърчава плътността. Спомага здравото прикрепване на косъма към скалпа. Намалява микродисбаланса на скалпа и стимулира неговата устойчивост.

Procapil™- напълно естествен растителен компонент. Procapil™ е иновативна научна формула, която спира косопада, регенерира фоликулите на корена и стимулира клетъчния динамизъм. Предотвратява стареенето на косата, увеличава нейната плътност и подобрява храненето на косъма и микроциркулацията. Укрепва и подмладява космения фоликул. Насърчава фиксирането на косата чрез засилване на метаболизма на фоликулите. Procapil™ съдържа: вид биотин, който се усвоява от косата и е от съществено значение за поддръжката на новоизрасналата коса, помага за блокиране на DHT; Apigenin – флавоноид, който се среща в цитрусите и защитава клетките; Олеонолова киселина, която стимулира растежа и регулира себума. Последната инхибира 5α-редуктазата, докато апигенинът подобрява микроциркулацията. PROCAPIL® осигурява защитен и възстановяващ ефект върху структурните компоненти на космения фоликул, като забавя процеса на стареене.

ПЕПТИД- Пептидите са способни да възстановяват метаболизма в клетките на кожата и да го поддържат на оптимално равнище. Увеличава синтеза на колаген, забавя стареенето на космения фоликул, подобрява структурата му и улеснява фиксирането на косата в дермалните космени фоликули. Стимулира космените фоликули и ускорява растежа на косата. Осигурява оптимално закрепване.

Запиши час онлайн тук. Открий във всички салони Inspire. Вижте повече тук.