Джули Георгиева, Inspire Ambassador & Manager Salon

Джули преминава през различни салони преди да стане част от екипа на Inspire през 2015г. За нея фризьорството е призвание и неслучайно има символично татуирана ножица на ръката. През 2018г е лидер на екип и част от Inspire Creative Team. Работи по визиите на Look Book, корпоративни събития на марката. От 2019г е мениджър на салон Inspire {by July Georgieva}, част от веригата Inspire и концепцията Inspire By, която възнаграждава топ професионалистите на Inspire и им дава възможност да притежават и управляват собствен салон от бизнес клас като продължаващ етап от кариерното им развитие. През 2020г се подготвя усилено за позицията Посланик на Inspire като преминава мастър обучения в амбасадорска програма на Inspire. Тренингите са фокусирани върху надграждането и усъвършенстването на уменията в 4 ключови области: колориметрия и работа с техники, подстригване и форма, грижа за косата, комуникация и консултации.

Как те промени работата в Inspire. Част съм от Inspire от самото създаване на марката. Много е голямо удоволствието когато си бил толкова близо до нещо и си част от развитието му. Професионално се промених безспорно като работа и като професионалист и то отново благодарение на Inspire - защото се грижат за това. Изцяло се промени мисленето ми и усещането за работа и развитие.

Какво означва Inspire Ambassador? Да си Посланик на Inspire е голяма отговорност, но в същото време позиция, която носи удовлетворение от това, което си успял да постигнеш и оценката, която си получил за положения труд. Това ми дава сили и вдъхновява всеки ден. Представлявайки тази марка, която стои зад гърба ми във всеки един момент, е наистина голяма отговорност и чест. Стремя се всекидневно да оправдавам очакванията към мен.

Мисията ми като Ambassador е да вдъхновявам и да предам познанията, които съм натрупала на по-новите членове на нашето голямо семейство.

Как ще опишеш света на Inspire. Inspire за мен е не просто работа, а истинско вдъхновение, страст, отдаденост и гордост. Inspire е част от моето семейство, без която не мога.  Всеки помага на всеки с каквото може без да очаква нещо в замяна. Учим се един от друг и това е най-ценното за нас. Inspire за мен с сбъдната мечта. Горда съм, че съм част от този свят.

Успехът е резултат от положения труд от всеки един от нас. Много съм горда, че Inspire  стигаме толкова далеч и всеки един от нас е УСПЯЛ!