career, success, hairdresser

Габриела Христова, Art Director, Inspire Academy & Manager

През последните 7 години Габи постоянно развива своите умения, преминавайки последователно през всички кариерни стъпала в Inspire– фризьор, Team leader, мениджър на салон, Inspire Ambassador, Inspire Ambassadors Lead. Преминава сертификационни тренинги и обучения в академията на Vidal Sassoon в Лондон, академията на Zgat, BertramK, Патрик Камерън, T&G и др. От 2018г е мениджър на собствен салон Inspire {by Gabriela Hristova}, част от веригата Inspire и концепцията Inspire By. От 2021г е Артистичен директор на Академия Inspire, преподавател, ментор, води тренингите в обучителните програми и на веригата като се грижи за непрестанното развитие и усвършенстване в професионалната част. Създава артистистичната визия на колекциите и специалните проекти в Inspire Creative Team, формулира водещите тенденции при косите на марката всяка година.

„За мен е изключително важна средата, която създаваме и споделяме в Inspire; това, че всички сме посветени на непрекъснатото усъвършенстване, обучение, на откриване на следващото „голямо“ нещо. Бях се записала да уча в УНСС, но още тогава знаех, че не това е моят път, а фризьорството. Да имам салон е нещо, за която мечтаех още в началото. Имах и средствата да осъществя тази мечта веднага след като завърших преди 7 години. Избрах обаче да израстна като личност и професионалист преди да предприема тази важна стъпка. Днес, имам салон, който е сред най-бързо развиващите се в София, както и екип от невероятни професионалисти, с които се гордея, бизнесът непрекъснато нараства, дори по-бързо от най-смелите прогнози. Работейки в тази динамична среда, с хилядите клиенти и стотици различни ситуации натрупах безценен опит, който ме създаде като професионалист, без колебания във всяка ситуация. Това е основата, която ми позволява днес да бъда лидер и ръководя екип, който постоянно се увеличава и да управлявам успешен салон Inspire by Gabriela Hristova, част от веригата Inspire.

“За мен фризьорството е преди всичко мечта и амбиция за непрекъснато развитие. Понякога е много важно някой просто да застане до теб и да те кара да усещаш тази мечта споделена, възможна и жива. Без гръмки обещания, съвсем в сегашно време, да ти даде всеки ден истинско вдъхновение и подкрепа да я сбъдваш по най-красивия възможен начин. Inspire e мой партньор в това вълнуващо пътешествие и за мен е гордост да виждам името си до марка, готова да направи всичко за професията и сбъдването на мечтите ни.“