Обучение за фризьори Look & Learn: Illuminated Foil Technique- тенденции 2021

Искате ли да създавате впечатляващи професионални визии с красиво и прецизно преливащи нюанси за своите клиенти? Ключът е в техниката Illuminated Foil, която предлага контраст в цвета от ново поколение чрез по-светли кичури за характерен контур, рамкиране на лицето и релеф.

Академия Inspire организира Ателие за фризьори, на което ще се научите как да създавате ултра модерни визии с най-актуалната професионална техника при оцветяване на косата. Обучението e целодневно във формат Look & Learn и включва презентационна и практическа сесия. Първата част е теоретична с видео представяне и обяснение на техниката, а следобедът е отделен за практика на техниката с модели под ръководството на Артистичния директор. Всичко се подсигурява от Академията- консумативи, продукти, материали, модели. Моделите са селектирани специално за обучението. В цената са включени кафе, лек обяд и чаша вино в края на деня. Всички преминали Look & Learn обучението в пълния му формат ще получат Inspire сертификат за усъвършенстване на уменията в сферата на колориметрията.

  • Дата: 1 ноември, понеделник, 10.00ч – 19.00ч
  • Цена: 400лв 
  • Промо: първите 7 записали се за ателието получават 50 процента отстъпка от цената (200лв). Цена за присъствие само на теоретичната част Look - 90лв. Отстъпки за групи.

Запиши се на 0882 108 748 или academy@inspirebg.com