Академия Inspire e продължение на концепцията за бизнес клас салони за красота и философията на марката за обслужване от ново поколение. Пренесохме успешния практически опит, с който развихме веригата салони Inspire, в модерна, високоефективна и оптимизирана система за обучение на фризьори и маникюристи.

Обучението на фризьори в академия Inspire продължава концепцията на марката за фризьорство от ново поколение и бизнес клас обслужване и е подчинено на идеята за оптимална резултатност, експедитивност и високо качество с акцент върху иновативния подход към цветовете, наричан Color design, практиката с клиенти и специфичната англоезичната подготовка за работа в салон.

Използваме новаторски подходи за обучение с цел създаване на истинско разбиране от обучаващите се за логиката на работа, формата и цветовете. Въвеждаме интерактивни форми на обучение с мотивиращи лекции, видео презентации, talk дискусии, фото и арт проекти като обучения. Първото професионално обучение за фризьори с фокус върху английски език и усвояването на бизнес умения, съпътстващи развитието на професионалистите в един бюти салон. 

Документите след преминаване на обучението са легитимна държавна диплома, която се признава в Европа и сертификат от Inspire, а най-добрите получават професионална реализация в салони Inspire веднага след завършване.