Card image
5
Май

Inspire Trends 2020: Future of Contrasts

by Inspire

От снежно бяло до млечен карамел – тази година визажистите на Inspire предлагат сезонна колекция с вълшебни трансформации и активна гражданска позиция. С традиционният Look Book проект марката търси различно послание с отношение към глобалните екологични проблеми.
Светът е изправен пред предизвикателствата да намери решение на важни екологични проблеми. В Inspire вярваме, че всеки бизнес може да открие своята кауза и да допринесе за решението им. Защото всяка малка промяна днес, е от значение утре.“ - споделя Ани Валентинова, CEO на първата верига от бизнес клас салони за красота у нас.

Trend #1 La Frange Brune


Французойките остават недостижими в на пръв поглед невъзможното комбиниране на небрежност и софистицирана изтънченост в една влудяващо секси визия. Този сезон визажистите на INSPIRE намират вдъхновение в лекомисленото отражение на Париж в отсъстващия трафик на 70-те. Средни дължини, стилизирани сякаш от кратка разходка край Сена, в контрастна прегръдка с акцентно подстриган, овален бретон. Дълбок, падащ над очите, прецизно свързан и плавно преливащ в контура. Тази прическа е наистина невероятна – просто измивате, подсушавате леко и носите със самочувствие.


gallery gallery

Trend #2 Сolor design by Inspirе


Сред няколкото безспорни тенденции за 2020 поставяме акцент върху работата с техника. Комбинираме няколко подхода за оцветяване, за да получим структурирана релефност и плътност на слоевете цветове. Миксираме златисто с охра и бежово смолисто. В оттенъците работим с висша доза прецизност за дискретната балансираност между топлите и студени нюансите. Именно това стои в основата на авторската ни услуга color design by Inspire.
Този сезон преди всичко е структурата на косата. Стайлингът е полиран до визуално съвършенство с финал от холивудски блясък. Визажистите на Inspire залагат на повече обем и стилизираност и отричат прекалената детайлност в къдрици. Водещи остават почти физически доловимата мекота и въздушност на косата, постигнати чрез леката деструктурираност по дължините и заедно с отворения контур в края запазват правото на бохемско, небрежно движение при буквално всякакъв вид завършек.


gallery gallery

Trend #3 The Мelting АntarcticaИнтерпретираме класическото синьо на Рantone и го осмисляме в цвета на боровинките, дънките на юга и мастиленото небе в буреносния здрач. Вълнуваме се от цвета на топящите се шелфови ледници и решително изискваме бъдеще чрез цвят от кристална невинност, снежно бяло русо с артистично оцветяване в долната част и преливане от бледо до морско синьо. Подстригването е артистично съчетание на две техники- машинка и ножица. Бретонът отново е акцент, допълнен от повторния контраст на строго полиран, небрежен стайлинг.


gallery gallery

Trend #4 Men’s Hairstyle

Тази година мъжките коси се отличават с перфектен цвят, който изглежда ултра небрежен и естествен. Визажистите на Inspire работят с техника сolor design в контурната част и вдъхват живот на скучния равен кафяв цвят с вплитане на фини слънчеви кичури с цел релефност и модерност. Променяме формата на правата коса в начупен surf стайлинг. Брадата е прецизно оформена, а контурът детайлно почистен. Всички модели в проекта са традиционно действителни клиенти на марката, с което се поставя акцента върху адекватността на салонните интерпретации и реалната възможност всеки посетител в салоните Inspire да се докосне до бляскавите тенденции от световните подиуми.


gallery gallery

Изберете тенденцията, която най-много ви допада и се консултирайте безплатно с нашите Inspire визажисти за най-подходящия цвят и прическа за вас. Можете да запазите час онлайн или директно на телефоните по-долу в избрана от вас Inspire локация.

Salon Inspire - Business Park - Бизнес парк София, сграда 2, на изхода на метрото, тел.: 02/4444 333, 0888 88 97 46.
Salon Inspire - Mladost - Бизнес център GrafiX, бул. Цариградско шосе 54Б, ъгъла с бул. Йерусалим, срещу The Mall, тел. 0879 19 20 21
Salon Inspire - Bulgaria Blvd. - ул. Пирин 91, кв. Манастирски ливади-Запад, тел. 888855705
Salon Inspire - Paradise - ул. Сребърна 2, кв. Хладилника, тел. 888887252

ЕКИП LOOK BOOK:
Кoса@ Inspire Creative Team
Габриела Христова{Криейтив Директор}
Денис Якимов(Creative Team}
Михаела Кочева(Creative Team}
Борис Вангелов(Creative Team}
Концепция и текстове@Ани Валентинова {Inspire}
Грим@Георги Русев за Georgi Rusev Makeup Artist
Фотограф@Дилян Марков
Всички права текст и снимки запазени, Inspire, 2020.

За нас

Концепция за бизнес клас салони за красота от ново поколение.

Отворено

  • Вторник - Събота
  • 9:00 - 21:00
  • Неделя - Понеделник
  • 10:00 - 20:00

Контакти