Card image
1
Юли

Програма за лоялност и ново мобилно приложение

by Inspire


Като част от продължаващото развитие на бизнес клас модела в салони Inspire в началото на юли представихме нашата изцяло дигитална програма за лоялност. Тя възнаграждава лоялните ни клиенти като им дава възможност посредством модерно мобилно приложение да трупат точки с всяко посещение, които впоследствие да обменят срещу страхотни награди, отстъпки, безплатни процедури и много други. Приложението е достъпно за изтегляне от App Store и Google Play и предлага още възможност за директно запазване на час през мобилния телефон, пълното ни меню, оптимизирано за разглеждане през мобилни устройства, новини и повече информация за единствената верига от бизнес клас салони у нас.

Програма за лоялност
От началото на месец юли всеки клиент на Inspire може да стане част от програмата за лоялност на веригата като просто изтегли специалното ни мобилно приложение на телефона си и го използва съгласно условията при посещенията си в салоните от веригата. Можете да откриете приложението Inspire Salons Loyalty в App Store на Apple за всички iOS устройства и в Google Play за Android базирани такива. В секция лоялност регистрирате еднократно своя профил и след това с лекота следите през телефона си натрупаните точки, възможни награди и специални оферти. Клиентите получават точки с всяка процедура, направена в съответния Inspire салон, които след това могат по своя преценка да обменят за посочените за всеки обект награди, отстъпки, безплатни поцедури и други. Получаването на точките се верифицира от нашите фризьори и маникюристи след всяка процедура. Пълните условия за програмата за лоялност можете да откриете тук (изтегляне, pdf файл, големина 122kb )


Запазване на час
Приложението ти дава възможност и да запазиш час онлайн в една от 4-те локации на марката в София. Избери най-удобния като локация салон, вида на процедурата, фризьора или маникюриста, който предпочиташ и прегледай свободните часове в графика ни. Само няколко докосвания до екрана на телефона и вече си част от голямото семейство на салони Inspire.Адреси на салоните:
Inspire-Paradise, ул.Сребърна 2, кв. Хладилника, тел.:0888 887 252
Inspire- Bulgaria blvd.,ул.Пирин 91, кв.Манастирски ливади, тел.: 0888 855 705
Inspire-Mladost,Цариградско шосе 54Б,сграда GrafiXр тел.: 0879 19 20 21
Inspire- Business Park, Бизнес парк София,сграда 2,Младост 4, тел.: 02/4444 333, 0888 88 97 46.


Снимка: Inspire, всички права запазени.

За нас

Концепция за бизнес клас салони за красота от ново поколение.

Отворено

  • Вторник - Събота
  • 9:00 - 21:00
  • Неделя - Понеделник
  • 10:00 - 20:00

Контакти