Card image
11
Май

Подаръчен ваучер при първо посещение в салони Inspire

by Inspire


Подготвили сме невероятни подаръци за всички, които това лято се докосват за първи път до света на Inspire. Всички клиенти, които за първи път посещават салони Inspire, ще получат страхотни отстъпки за подстригване за 19лв или 10лв. Това се случва чрез специални ваучери, които можете да получите като комплимент от ваш приятел, познат или близък, който вече е наш клиент - при посещението му в салона този месец той ще получи този подарък и остава единствено да "предаде нататък" с усмивка. Ако не познаваш някой, който вече е наш клиент, не се тревожи - прости ни пиши съобщение във Facebook или Instagram и ние с удоволствие ще ти изпратим един от тези ваучери за "добре дошъл" в голямото семейство на единствената бизнес клас верига от салони у нас.

Условия
1.Ваучерите са 2(два) вида с 2(две) различни левови равностойности:19 лв за жени клиенти и 10лв за мъже- клиенти, които за първи път посещават салони Inspire.
1.1.Ваучер за безплатно подстригване на стойност 19лв.: подаръкът може да се ползва от дами клиенти, които за първи път посещават салони Inspire. Левовата равностойност на подаръка е 19 лв и се приспада от цената на услугата Дамско подстригване и стайлинг в салона (редовна цена на услугата: 32лв). Няма ограничения ваучерът да се ползва заедно с други фризьорски услуги в салона като Kerastase, боядисване, терапия, маникюр.
1.2. Ваучер за безплатно подстригване на стойност 10лв.: подаръкът може да се ползва от мъже клиенти, които за първи път посещават салони Inspire. Левовата равностойност на подаръка е 10 лв и се приспада от цената на услугата мъжко подстригване и стайлинг в салона (редовна цена на услугата: 24лв).
2.Ваучерите са еднократни и се ползват при първо посещение на съответния клиент във верига салони Inspire.
2.1.Ако съответният клиент е за първи път в един от салоните Inspire, но е посещавал вече другите салони Inspire, то той не се приема за нов клиент на веригата салони и не може да се възползва от подаръка. Може да го подари или даде на свой близък, приятел.
2.2. Клиентът трябва да бъде клиент за първи път в салони Inspire. Този факт се удостоверява с проверка в базата данни с клиенти на салоните.
3. Подаръците-ваучери не може да бъде заменян за пари и/или услуги в салона.
4. Подаръците-ваучери не може да бъдат комбинирани или натрупвани с др. отстъпки и промоции в салона. Ако в салона се провеждат паралелни промоции или кампании, клиента може да избере само една от офертите, от която да се възползва.
5. Подаръците-ваучери за дамско подстригване могат да се ползват в комбинация с Kerastase ритуали с включено подстригване и стайлинг като се приспада левовата равностойност на подаръка -19 лв от цената на ритуала. Цените на ритуалите вижте в секция Услуги.
6. За да се възползвате от отстъпката , се представя ваучера на рецепция. Ако е получен по електронен път-се показва изпратения на телефона/компютър ваучер.
7. Срок: валидността на ваучера е 15.09.2020година. В този срок подаръкът трябва да бъде използват или валидността му изтича.
8.Ваучерите могат да се ползват след предварително запазване на час, в който и да е салон от веригата Inspire.


Кoнсултирайте се с професионалистите на Inspire за най-подходящия цвят и прическа за типа на вашата коса. Можете да запазите час онлайн, през съответния акаунт в социалните ни мрежи или на посочените по-долу телефони.

Адреси на салоните:
Inspire-Paradise, ул.Сребърна 2, кв. Хладилника, тел.:0888 887 252
Inspire- Bulgaria blvd.,ул.Пирин 91, кв.Манастирски ливади, тел.: 0888 855 705
Inspire-Mladost,Цариградско шосе 54Б,сграда GrafiXр тел.: 0879 19 20 21
Inspire- Business Park, Бизнес парк София,сграда 2,Младост 4, тел.: 02/4444 333, 0888 88 97 46.


Снимка: Inspire, всички права запазени.

За нас

Концепция за бизнес клас салони за красота от ново поколение.

Отворено

  • Вторник - Събота
  • 9:00 - 21:00
  • Неделя - Понеделник
  • 10:00 - 20:00

Контакти