Яница Томова, Мениждър салон & Inspire Ambassador

Яница преминава през различни сфери, докато открие своето призвание в лицето на фризьорството преди 10 години. Преминава през всички стъпки в кариерното израстване в Inspire. През 2018г става Team Leader на салона в Бизнес парка и част от Inspire Creative Team, създаването на тенденции и артистични проекти. Работи по визиите на Look Book, корпоративни събития и специални фотосесии на марката. От 2019г е мениджър на собствен салон Inspire {by Yantisa Tomova}, част от веригата Inspire и концепцията Inspire By, и създава един от най-успешните екипи. През 2021г се подготвя за позицията Inspire Ambassador като преминава мастър обучения в амбасадорска програма на Inspire. 

Как те промени работата в Inspire? Промених се много. Станах отговорна и дисциплинирана. Inspire ме научи да бъда търпелива и фокусирана, да преследвам целите си устремено и да вярвам, че всичко е възможно. Това е свят, изпълнен с много отговорност, труд, ежедневно създаване на красота. Зареждам се всяка сутрин, влизайки в салона. Знам, че всеки ден ме очаква ново предизвикателство. Знам, че всеки ден уменията ми стават все по-добри. Това е живота ми.

За средата. Inspire дава много възможност за развитие, иска се само едно – да бъдеш лоялен и отговорен към работата, салона и колегите. Сбъдва мечти, като добрата фея от приказките.

Доказвам всеки ден на себе си, че аз мога да постигам все по-високи цели, да бъда по-добър професионалист от вчера и именно това ме вдъхновява повече. 

Успехът е щастие, зад всеки успех се крие много труд, Успехът е удовлетвореност от добре свършена работа.