Историята на Михаела Кочева, Inspire Ambassador § Educator

Михаела работи в една от най-известните в Лондон фризьорски вериги до 2018г, докато не се преоткрива в концепцията на Inspire. През 2019г вече е Team Leader в Inspire-Busness park и част от Inspire Creative Team, участвайки в създаването на тенденции и арт проекти на марката. Работи по визиите на Look Book, корпоративни събития и специални фотосесии на марката. През 2021г се подготвя усилено за позицията Inspirе Ambassador като преминава мастър обучения в амбасадорска програма на Inspire и повишава своите професионални умения и знания в 4 ключови области. От 2021г добавя нова посока в развитието си и след усилена подготовка става Преподавател, вдъхновител и ментор на начинаещи и практикуващи фризьори в Академия Inspire.

За средата в Inspire. Inspire въплъщава моята визия за работна среда. Тук откривам себе си, във вниманието към детайла, в прецизността с която подхожда всеки един от нас и в отношението към всеки един клиент. Това е култура и начин на мислене, които те предизвикват във всеки един момент, Inspire ни подарява една мисия, която разгръща потенциала и въображението на всеки един от нас, възможност във всеки следващ ден да бъдем по-добри от предишния, и именно това въплъщава душата на марката, свободата винаги да се стремиш към съвършенството, никога да не се задоволяваш с посредственото и да си винаги една крачка напред. Вдъхновението често идва когато се огледаш в колегите си, чувстваш се горд от това, че си сред талантливи млади хора, които също като теб са отдадени на мисията Inspirе.

За професията Фризьор. „Изборът ми на професия е пряко свързан с моята душевност, винаги съм знаела, че съм артист по душа. В детските си години активно се занимавах с изобразително и театрално изкуство. Имам нужда да изразявам себе си, да комуникирам с публика (клиенти) да създавам емоция у хората и да се отдавам на нещо до такава степен, че то да бъде неизменна част от мен, да горя в него,за него.
 

За кариерата и възможностите за развитие. „Възможностите които Inspire ни предлага са разнообразни и съобразени изцяло с нашите желания и цели за развитие. Границите, които трябва да преминем, за да достигнем целта си са изцяло зависещи от нас. Развитието на всеки един член на екипите е персонално, изготвен е план по който да се движим. В зависимост от това как се развиваш във времето получаваш както много отговорности така и бенефити. Целта е отново удовлетворение от самия себе си, от факта, че имаш какво да покажеш/ предложиш на своя екип и на самия себе си. Inspire винаги подкрепя, насърчава и развива тези, които горят в онова, което правят.

Вярвам, че пътят към успеха е постоянно движение, страст към достигането на един идеал, близо е, но в същото време е винаги една крачка пред теб. И го преследваш всеки един ден, понякога почти успяваш да се доближиш, да се докоснеш до него, нуждата да си винаги близо до това усещане те кара да ставаш всяка сутрин с амбицията да си по-добър от вчера. В Inspire имаш възможност да изградиш себе си, да откриеш кой си, къде искаш да стигнеш и стъпките, които трябва са преминеш. Всичко това се разкрива пред теб в отговор на твоята отдаденост, професионализъм и амбиция."

Как ще опишеш света на Inspire. Inspire e моята симфония, пътят към целите и мечтите ми. Призвание, огромно предизвикателство и в същото време удовлетворение, от самия себе си. Чувството, че си значим, необходим и ценен е онова, от което всички ние се нуждаем. Аз преоткривам себе си със всеки нов проект, с всеки следващ клиент. Inspire носи душа, живее във всеки един от нас и ни помага, да бъдем част от нещо по-голямо от самите себе си. Да се освободим от всичко излишно, за да творим, да създаваме красота и да подаряваме истинско изживяване на своите клиенти. Inspire за мен е Семейство.

Мисията ми е да подарявам преживявания и красиви емоции на своите клиенти, да подкрепям и насърчавам колегите си и да развивам своите умения до последно.

Успехът за мен е животът, както и успехът ни зависят от нас самите, когато вярваш в нещо, знаеш какво искаш и полагаш ежедневни усилия в тази посока, няма как да не постигнеш своят успех, в основата на всички наши усилия стои желанието да чувстваме удовлетвореност от самите себе си.