Разширен курс за маникюристи със степен на преподавател

Разширеният курс за маникюристи включва не само цялото необходимо базово обучение на начинаещи маникюристи по Маникюр, Педикюр и Ноктопластика, но и 4 пъти повече практика и упражнения плюс допълнителни технически умения и знания. Курсът съдържа обучение по: Маникюр, Педикюр , Ноктопластика, Декорации и техники на рисуване, Работа с електрическа пила и дава разширена и надграждаща информация за професията. След преминаването на курса получавате легитимна държавна диплома от МОН за маникюрист- педикюрист, може да работите в салон, може да отворите салон, както и да обучавате курсисти. Вижте как преминава Един ден в Академия Inspire и историите на нашите курсисти.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ. Продължителността е 4 месеца (16 седмици).

ГРАФИК. В началото на своето обучение получавате график за датите и организацията на учебния процес, за да може да съобразите обучението си спрямо възможностите за присъствие и ангажираността в университет или работа. Теорията се повтаря всеки месец.

ОПИСАНИЕ НА КУРСА. Курсът включва теоретична постановка на следните модула:  Маникюр с лак и гел лак (включва темите лакиране, почистване, оформяне, изравняване на нокътната плочка), модул Апаратен маникюр (работа с електрическа пила, сваляне с ел.пила и оформяне с пила, видове накраиници, техники и стъпки), модул  Ноктопластика (изграждане на  нокти с горни форми и хартиени форми, упътняване на фини нокти, сваляне, поддръжка на ноктопластика), модул Педикюр (оформяне, почистване, лакиране, Smart педикюр (педикюр с електрическа пила) плюс допълнително обучение за модул Декорации. Практиката е неограничена в рамките на тези 4 месеца, разполагате с 160 учебни часа за индивидуална практика с преподавател на процедурите маникюр, педикюр и ноктопластика, допълнителни 800 часа самостоятелна практика и практика с реални клиенти в учебния салон. Обучението завършва с полагане на държавен изпит

ЦЕНА НА КУРСА. Цената на 4-месечния разширен курс за начинаещи е 3500лв. В момента имаме промоционална цена с 30% отстъпка от цената:  2450лв. В тази цена са включени всички материали, не се доплаща допълнително нищо. Има възможност за разсрочване на 2 или 3 вноски без оскъпяване.

СТАРТ НА КУРСА. Може да стартирате обучението си в началото на всеки месец. Вижте календара за 2024.

ЛЕГИТИМНИ ДОКУМЕНТИ. След преминаване на курса и успешно полагане на изпит ще получите държавно свидетелство за втора степен на професионалната квалификация от МОН, с което може да работите като маникюрист. Документът ви дава степен на преподавател и право да преподавате по маникюр, педикюр и ноктопластика напълно легално.

БИЗНЕС КЛАС ОБУЧЕНИЕ. Освен върху професионалната част в академия Inspire обръщаме внимание и на подготовката на курсистите. Лекции за кариерно ориентиране.

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РАБОТА. Целеустремените и амбициозни курсисти получават ексклузивно предложение за работа в салоните Inspire.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ: копие от диплома за завършено основно (средно) образование плюс медицинско удостоверение от личния лекар, че професията Маникюрист не ви е противопоказна и заверена здравна книжка.Записване: пишете на academy@inspirebg.com или тел. 0877 400 568