Защо да се запишете в Академия Inspire

След завършване на пълния курс за маникюр ще притежавате всички необходими умения и знания, за да работите в салон. Курсът обхваща цялата теория и практика на професията Маникюрист- маникюр, педикюр, ноктопластика, декорации, комуникация с клиенти, бизнес обучения, комуникация на английски и др.  

ПЪРВОТО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ НА МАНИКЮРИСТИ С АНГЛИЙСКИ ЕЗИК. В академия Inspire се осъществява първото професионално обучение за маникюристи с фокус върху комуникацията на английски език с чуждоезични клиенти и усвояването на бизнес умения, съпътстващи развитието на един професионалист.

ИНТЕРАКТИВНИ ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ. Мотивиращи лекции, иновативни техники за обучение, видео презентации, talk лекции, онлайн обучения и много други. 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА КУРСА. Продължителността е 4- до 5 седмици взависимост от бързината, с която усвоявате, но може да останете извън това време като това не се такусва допълнително. За нас е важно вие да излезете готов за работа в салон маникюрист.

ЛЕГИТИМНА ДИПЛОМА. Академия Inspire е лицензирана от НАПОО и всички документи, които издава са легитимни, със съответния номер от Министерство на образованието и науката. Дипломите се признават в цяла Европа. Дипломата може да бъде легализирана за желаещите да работят в чужбина. Към дипломите може да бъде издаден Сертификат на английски език, описващ придобитите компетенции и умения.

ОБУЧЕНИЯ ПО КРЕАТИВНОСТ. Курсистите могат да вземат участие в проекти по креативни фотосесии на нокти, бюти събития на марката.

ЗАПИСВАНЕ И ГРАФИК. Записването за курса може да стане във всеки един момент, няма начални дати. Подписва се договор за обучение. Графикът за обучение е индивидуален спрямо възможностите за присъствие и ангажираността в университет, работа.

ЕКСКУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РАБОТА. Целеустремените и амбициозни курсисти получават предложение за работа като маникюристи в салоните Inspire.

АТЕЛИЕТА ЗА УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ С 50% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА. Курсистите в пълния курс за маникюр получават 50% отстъпка от цената на всички ателиета и уърк шопове за практикуващи маникюристи с надграждане на уменията и знанията в специфични тематики, които се провеждат ежемесечно.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ. Има възможност за разсрочено плащане по индивидуални схеми, както съдействаме за финансиране от банкови институции.

ЦЕНА НА КУРСА.  Цената на пълния курс за начинаещи е 900лв. В тази цена са включени всички материали, не се доплаща допълнително нищо. СПЕЦИАЛНА ЦЕНА ЗА КУРСА:  -50% ОТСТЪПКА или само за 495лв.