Пълният курс включва преминаването на 3 модула (Маникюр, Педикюр и Ноктопластика) като получавате нужните знания и умения в областта на маникюра, педикюра и ноктопластиката. Вижте как преминава обучението в академия Inspire и историите на нашите курсисти. Ако не желаете да преминавате целия курс може да преминете само отделните модули - за Маникюр, Педикюр или  Ноктопластика. Всеки модул продължава седмица и накрая получавате легитимен документ за преминатия курс.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПЪЛНИЯ КУРС. Продължителността на пълния курс е 4 седмици. 

ГРАФИК. Преди старта на курса ще получите подробен график за цялото обучение по дати и часове, за да планирате времето и ангажиментите си.

ОПИСАНИЕ НА КУРСА. Всяка седмица се взема нов теоретичен материал, практикува се и се затвърждава досега наученото. Курсът включва теоретична постановка на Маникюр, Педикюр и Ноктопластика, целодневна индивидуална практика на процедурите маникюр, педикюр и ноктопластика под наблюдението на преподавател, самостоятелна практика и тренировки. Обучението завършва с полагане на изпит.

ЦЕНА НА КУРСА. Цената на 4-седмичния курс за начинаещи е 890лв. В тази цена са включени всички материали, не се доплаща допълнително нищо. 

УДЪЛЖАВАНЕ НА КУРСА. Има възможност да удължите курса си след тези 4 седмици като се заплаща допълнително за всяка следваща седмица (250лв на седмица).

СТАРТ НА КУРСА. Нов пълен курс стартира на всеки 4 седмици. (Възможно е, при индивидуални обстоятелства, да се включите на по-късен етап). Следващият курс стартира на 02.06.2022г.

ИНДИВИДУАЛНОСТ НА ОБУЧЕНИЕТО. Обучението се осъществява в малки групи до 4-5 човека. Вниманието е индивидуално. Получавате график на лекциите и упражненията в началото на обучението.

ФОКУС ВЪРХУ ПРАКТИКАТА. Практиката е в основата на курса и се осъществява на няколко нива: практика върху изкуствени ръце, модели и реални клиенти в салона. Имате възможността да тренирате неограничено и да ползвате цялата база и материалите на Академията в рамките на тези 4 седмици.

ЛЕГИТИМНИ ДОКУМЕНТИ. Академия Inspire е лицензирана от НАПОО и всички документи- удостоверения и свидетелства, които издава са легитимни, със съответния номер от Министерство на образованието и науката.  Документите може да бъде легализирани за желаещите да работят в чужбина. 

БИЗНЕС КЛАС ОБУЧЕНИЕ. Освен върху професионалната част обучението в академия Inspire включва и подготовка на курсистите с фокус върху професионалната терминология на английски език. Лекции за кариерно ориентиране и изискванията за стартирането на салон за красота.

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РАБОТА. Индивидуални срещи с курсистите за консултация и насоки по отношение тяхното развитие и планове след завършване. Целеустремените и амбициозни курсисти получават ексклузивно предложение за работа в салоните Inspire.

АТЕЛИЕТА ЗА УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ С 50% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА. Курсистите в пълния курс за маникюр получават 50% отстъпка от цената на всички ателиета и уърк шопове за практикуващи маникюристи с надграждане на уменията и знанията в специфични тематики, които се провеждат в Академията.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ: копие от диплома за завършено основно /средно образование пплюс медицинско от личния лекар, че професията не ви е противопоказна.