Стартирай кариерата си като маникюрист

Основният курс за маникюристи включва цялото необходимо базово обучение на начинаещи маникюристи, за да могат да работят в салон. Курсът е оптимизиран в 1 месец и дава нужната теоретична и практическа подготовка в 3 oсновни модула: Маникюр, Педикюр и Ноктопластика. След преминаването на курса получавате държавен документ за Маникюрист и може да работите по професията в салон. 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ. Продължителността на обучението е 1 месец (4 седмици). 

ГРАФИК. Преди старта на курса ще получите подробен график за цялото обучение по дати и часове, лекции, упражнения и практика, за да планирате времето и ангажиментите си. 

ОПИСАНИЕ НА КУРСА. Всяка седмица се взема нов теоретичен материал, практикува се и се затвърждава досега наученото. Курсът включва теоретична постановка на основните три модула: Маникюр, Педикюр и Ноктопластика. В рамките на тези 4 седмици, получавате 40 учебни часа за практика с преподавател на процедурите маникюр, педикюр и ноктопластика, допълнителни 200 учебни часа самостоятелна практика с модели. Обучението завършва с полагане на изпит.

ЦЕНА НА КУРСА. Цената на 4-седмичния курс за начинаещи е 990лв. В момента имаме 50% отстъпка или 495лв. В тази цена са включено всичко, не се доплаща допълнително нищо. 

ПАКЕТИ: Вижте нашите комбинирани пакетни оферти

СТАРТ НА КУРСА. Нов пълен курс стартира на всеки 4 седмици. Вижте календара с предстоящите дати за 2023.

ФОКУС ВЪРХУ ПРАКТИКАТА. Практиката е върху изкуствени ръце и модели. Имате възможността да тренирате неограничено и да ползвате цялата база и материалите на Академията в рамките на тези 4 седмици.

ЛЕГИТИМНИ ДОКУМЕНТИ. След завършване ще получите легитимен държавен документ от Министерство на образованието (удостоверение), който ви дава правото да работите легално като маникюрист в салон за красота.

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РАБОТА. Амбициозните курсисти получават ексклузивно предложение за работа в салоните Inspire.

АТЕЛИЕТА ЗА НАДГРАЖДАНЕ С 50% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА. Курсистите от пълния курс получават вечна 50% отстъпка от цената на всички ателиета за практикуващи маникюристи. Вижте календара на обученията. 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ: копие от диплома за завършено основно (средно) образование плюс медицинско удостоверение от личния лекар, че професията Маникюрист не ви е противопоказна и заверена здравна книжка. Записване: пишете на academy@inspirebg.com или тел. 0877 400 568

След това може да наградите уменията с нашите ателиета за декорации, работа с електрическа пила и апаратен маникюр. Вижте как преминава Един ден в Академия Inspire и историите на нашите курсисти.