След завършване на пълния курс за маникюр ще притежавате всички необходими умения и знания, за да работите в салон. Курсът обхваща цялата теория и практика на професията Маникюрист- маникюр, педикюр, ноктопластика с акригел, комуникация с клиенти и др.  Вижте как преминава ежедневното обучение в академия Inspire.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА КУРСА. Продължителността е около 4 седмици с непълна заетост, взависимост от бързината, с която усвоявате. 

ЛЕГИТИМНА ДИПЛОМА. Академия Inspire е лицензирана от НАПОО и всички документи, които издава са легитимни, със съответния номер от Министерство на образованието и науката. Дипломите се признават в цяла Европа. Дипломата може да бъде легализирана за желаещите да работят в чужбина. 

ЗАПИСВАНЕ И ГРАФИК. Записването за курса може да стане във всеки един момент. Подписва се договор за обучение. Графикът за обучение е индивидуален спрямо възможностите за присъствие и ангажираността в университет, работа. 

ПЪРВОТО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ С ФОКЪС ВЪРХУ АНГЛИЙСКИЯ ЕЗИК. В академия Inspire се осъществява първото професионално обучение за маникюристи с фокус върху комуникацията с чуждоезични клиенти и усвояването на бизнес умения.

ЕКСКУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РАБОТА. Целеустремените и амбициозни курсисти получават предложение за работа като маникюристи в салоните Inspire.

АТЕЛИЕТА ЗА УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ С 50% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА. Курсистите в пълния курс за маникюр получават 50% отстъпка от цената на всички ателиета и уърк шопове за практикуващи маникюристи с надграждане на уменията и знанията в специфични тематики, които се провеждат ежемесечно.

ИНТЕРАКТИВНИ ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ. Мотивиращи лекции, иновативни техники за обучение, видео презентации, talk лекции, онлайн обучения и много други. 

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ. Има възможност за разсрочено плащане по индивидуални схеми.

ЦЕНА НА КУРСА. Цената на пълния курс за начинаещи е 990лв. В тази цена са включени всички материали, не се доплаща допълнително нищо. СПЕЦИАЛНА ЦЕНА ЗА КУРСА:  -10% ОТСТЪПКА или 890лв.