Стартирай кариерата си като маникюрист

Основният курс за маникюристи включва цялото необходимо базово обучение на начинаещи маникюристи, за да могат да работят в салон. Курсът е оптимизиран в 1 месец и дава нужната теоретична и практическа подготовка по отделните модули:  Маникюр с лак и гел лак (включва темите лакиране, почистване, оформяне, изравняване на нокътната плочка), Апаратен маникюр (работа с електрическа пила, сваляне с ел.пила и оформяне с пила, видове накраиници, техники и стъпки)  и Ноктопластика (изграждане на  нокти с горни форми и хартиени форми, упътняване на фини нокти, сваляне, поддръжка на ноктопластика). След преминаването на курса може да работите легално в салон като маникюрист или да отворите салон за маникюр.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ. Продължителността на обучението е 1 месец (4 седмици). В рамките на тези 4 седмици, получавате 40 учебни часа за практика с преподавател на процедурите плюс допълнителни 200 учебни часа самостоятелна практика с модели. 

ГРАФИК. Преди старта на курса ще получите подробен график на лекциите и упраженията за цялото обучение.

ОПИСАНИЕ НА КУРСА.  Курсът включва теоретична постановка на основните три модула: Маникюр, Апаратен маникюр и Ноктопластика. Можете да преминете и модул Педикюр по време на курса, ако желаете. Той включва обучение и за Smart педикюр (педикюр с електрическа пила).

ЦЕНА НА КУРСА  е 1200лв. Промо цена в момента: 990лв. В тази цена са включено всичко, не се доплаща допълнително нищо.  (*ако добавите и модул Педикюр се доплаща 350лв)

СТАРТ НА КУРСА. Нов пълен курс стартира на всеки 4 седмици. Вижте календара с предстоящите дати за 2024.

ФОКУС ВЪРХУ ПРАКТИКАТА. Практиката е върху изкуствени ръце и модели. Имате възможността да тренирате неограничено и да ползвате цялата база и материалите на Академията в рамките на тези 4 седмици.

ЛЕГИТИМНИ ДОКУМЕНТИ. След успешно полагане на държавен изпит ще получите легитимен държавен документ от Министерство на образованието (удостоверение), който ви дава правото да работите легално като маникюрист в салон за красота.

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РАБОТА. Амбициозните курсисти получават ексклузивно предложение за работа в салоните Inspire.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ: копие от диплома за завършено основно (средно) образование плюс медицинско удостоверение от личния лекар, че професията Маникюрист не ви е противопоказна и заверена здравна книжка. Записване: пишете на academy@inspirebg.com или тел. 0877 400 568

След това може да наградите уменията с нашите ателиета за декорации, работа с електрическа пила и апаратен маникюр. Вижте как преминава Един ден в Академия Inspire и историите на нашите курсисти.