Стартирай кариерата си като маникюрист

Основният курс за маникюристи включва цялото необходимо базово обучение на начинаещи маникюристи, за да могат да работят в салон. Курсът е оптимизиран в 1 месец и дава нужната теоретична и практическа подготовка в 3 главни модула: Маникюр, Педикюр и Ноктопластика. След преминаването на курса получавате държавен документ за Маникюрист и може да работите по професията в салон. След това може да наградите уменията с нашите еднодневни ателиета за декорации, работа с електрическа пила. Вижте как преминава Един ден в Академия Inspire и историите на нашите курсисти. 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ. Продължителността на обучението е 1 месец (4 седмици). 

ГРАФИК. Преди старта на курса ще получите подробен график за цялото обучение по дати и часове, лекции, упражнения и практика, за да планирате времето и ангажиментите си. 

ОПИСАНИЕ НА КУРСА. Всяка седмица се взема нов теоретичен материал, практикува се и се затвърждава досега наученото. Курсът включва теоретична постановка на основните три модула: Маникюр, Педикюр и Ноктопластика. В рамките на тези 4 седмици, получавате 40 учебни часа за индивидуална практика с преподавател на процедурите маникюр, педикюр и ноктопластика, допълнителни 200 учебни часа самостоятелна практика с модели. Обучението завършва с полагане на изпит.

ЦЕНА НА КУРСА. Цената на 4-седмичния курс за начинаещи е 990лв. В момента имаме промоционална цена с 10% отстъпка: 890лв. В тази цена са включени всички материали, не се доплаща допълнително нищо. 

СТАРТ НА КУРСА. Нов пълен курс стартира на всеки 4 седмици. Следващият курс стартира на 13.09.2022. Вижте календара с предстоящите дати за 2022.

ИНДИВИДУАЛНОСТ НА ОБУЧЕНИЕТО. Вниманието е индивидуално спрямо напредъка на всеки курсист.

ФОКУС ВЪРХУ ПРАКТИКАТА. Практиката е в основата на курса и се осъществява на няколко нива: практика върху изкуствени ръце, модели и реални клиенти в салона. Имате възможността да тренирате неограничено и да ползвате цялата база и материалите на Академията в рамките на тези 4 седмици.

ЛЕГИТИМНИ ДОКУМЕНТИ. След завършване ще получите легитимен държавен документ от Министерство на образованието (удостоверение), който ви дава правото да работите легално като маникюрист в салон.

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РАБОТА. Амбициозните курсисти получават ексклузивно предложение за работа в салоните Inspire.

АТЕЛИЕТА ЗА НАДГРАЖДАНЕ С 50% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА. Курсистите от пълния курс получават 50% отстъпка от цената на всички ателиета и уърк шопове за практикуващи маникюристи за надграждане в специфични тематики, които се провеждат в Академията. Вижте календара на обученията.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ: копие от диплома за завършено основно (средно) образование плюс медицинско удостоверение от личния лекар, че професията Маникюрист не ви е противопоказна и заверена здравна книжка.