Водещ преподавател в курса е топ гримьора Георги Русев

Той е млад, талантлив и креативен. Георги Русев е професионалист в създаването на красота. Тя е неговата най-голяма страст, която е превърнал в своя професия. За кратко време успява да изгради собствен и разпознаваем стил и се превръща в едно от водещите имена при грима в България. Той е известен с високото си ниво в създаването на зашеметяващи, женствени и бляскави визии, като същевременно запазва естествената красота на всяка дама. 

През годините е работил с някои от най-популярните лица у нас, сред които: Анелия, Александра Богданска, Алекс Сърчаджиева, Алисия, Венета Райкова, Галена, Дара, Емилия, Енджи Касабие, Зейнеб Маджурова, Ивайла Бакалова, Илиана Раева, Михаела Филева, Мария Силвестър, Николета Лозанова, Нели Рангелова, Цветелина Янева, Поли Генова, Папи Ханс, Силвена Роу, Соня Йончева и дори световноизвестният Пласидо Доминго.

Работил е за редица реклами, списания, музикални видеоклипове и фотосесии. Освен “Моден гримьор” на годината, Георги е печелил втора награда в световен конкурс на Inglot в колаборация с Jennifer Lopez. Избран от авторитетно жури сред повече от 800 участници от цял свят.

Георги получава признанието и на световни гримьори, фризьори и фотографи следвайки неговата работа в Instagram. Един от тях е Hindash, който изпраща всеки свой грим продукт на българския талант. Жест, с който Георги става първият български творец получавал PR пратки от световен гримьор. Scott Barnes, гримьорът на Jennifer Lopez, също е от последователите на Русев, като му признава, че талантът и усилията му се забелязват по визиите, които създава. Гримьорът James Molloy, холивудският фризьор Lorenzo Martin, звездният маникюрист Tom Bachik и основателката на Iconic London - Jade Elliott също са част от последователите му, както фотографите Jvdas Berra, Elias Tahan и брандът за козметика на JLo - JLo Beauty. Но най-големите признание и радост за Георги са, че самата Jennifer Lopez започва да следва Instagram профила му в края на ноември 2022. 

За себе си казва, че е голям мечтател и желае талантът му да мине отвъд пределите на България. Не спира да си поставя нови и нови цели, които да изпълнява по пътя към големите мечти. Държи гримът му да изразява характера и женствеността на всяка дама, с която работи. Стреми се всяка една от тях да се чувства като звезда от червения килим.