Водещ преподавател в курса е топ гримьора Георги Русев

Георги Русев е сред най-известните гримьори в България и изключителен професионалист, прецизен към всеки детайл за постигане на съвършен краен резултат. Негов отличителен почерк е създаването на зашеметяващи, женствени и бляскави визии като същевременно запазва естествената красота на всяка жена. Доверяват му се някои от най-популярните лица у нас, сред които: Анелия, Александра Богданска, Алекс Сърчаджиева, Венета Райкова, Галена, Дара, Емилия, Енджи Касабие, Зейнеб Маджурова, Ивайла Бакалова, Илиана Раева, Мария Силвестър, Николета Лозанова, Нели Рангелова, Цветелина Янева, Поли Генова, Папи Ханс, Соня Йончева и дори световноизвестният Пласидо Доминго.

Работил е за редица реклами, списания, музикални видеоклипове и фотосесии. Освен “Моден гримьор” на годината, Георги е печелил втора награда в световен конкурс на Inglot в колаборация с Jennifer Lopez. Избран от авторитетно жури сред повече от 800 участници от цял свят.

За себе си казва, че не спира да си поставя нови и нови цели, които да изпълнява по пътя към големите мечти. Държи гримът му да изразява характера и женствеността на всяка дама, което го прави предпочитан гримьор от българския елит. В курса по грим в академия Inspire, в който Георги Русев е водещ преподавател, си поставя за цел да помогне на всеки един бъдещ гримьор да открие своето призвание, да разкрие своя потенциал и талант до най-високо ниво.