Стани гримьор с Георги Русев

Основният курс за гримьори включва цялото необходимо базово обучение на начинаещи. Курсът обхваща 4 oсновни теми: Основа и контуриране на лицето, Ежедневен грим, Очна линия и Опушен грим. След преминаването на обучението може да работите по професията в бюти салон напълно легално или да отворите студио за грим. След това може да наградите уменията с нашите тематични ателиета и мастър класове

ОПИСАНИЕ НА КУРСА. Курсът включва теоретична и практическа постановка на 4 базисни тематични модула: Основа и контуриране на лицето, Ежедневен грим, Очна линия и Опушен грим. Включва 20 учебни часа за теория и практика с водещия преподавател в курса по грим и експерт-гримьор - Георги Русев, допълнителни учебни часове за самостоятелна практика с модели в Академията като бонус. 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ. Продължителността на обучението е:

  • 2 пълни дни с топ гримьора Георги Русев от 10.00 до 18.00ч.
  • НОВО: 3 пълни дни с топ гримьора Георги Русев от 10.00 до 18.00ч.

БОНУС. След преминаването на обучението получавате бонус за допълнителна самостоятелна подготовка, ако желаете, използвайки безплатно базата на Академията. Самостоятелната подготовка се извършва в работното време на Академията, продължителността е до една седмица (5 дни), през която може да тренирате самостоятелно гримове върху модели и ползвайки материалите и базата в Студентски град. 

ЦЕНА НА КУРСА според продължителността:

  • Цената на 2-дневното обучение с Георги Русев е 2400лв. Промо цена в момента: 1500лв
  • Цената на 3-дневното обучение с Георги Русев е 3400лв. Промо цена в момента: 1850лв

В тази цена е включено всичко, не се доплаща нищо.  

СТАРТ НА КУРСА. Вижте календара с предстоящите дати през 2024. *Курсът стартира с минимум 2 курсисти.

ЛЕГИТИМНИ ДОКУМЕНТИ. След завършване ще получите своя сертификат от Академия Inspire, удостоверяващ преминатото обучение, подписан от Георги Русев и след полагане на държавен изпит ще получите легитимен държавен документ от Министерство на образованието (удостоверение).

НАДГРАЖДАНЕ. Курсистите от основния курс получават отстъпки от цената на последващи обучения за практикуващи гримьори. 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ: копие от диплома за завършено основно образование плюс медицинско удостоверение от личния лекар, че професията не ви е противопоказна, заверена здравна книжка. Записване: пишете на academy@inspirebg.com или тел. 0877 400 568