Стани гримьор

Основният курс за гримьори включва цялото необходимо базово обучение на начинаещи гримьори. Курсът е оптимизиран в 2 седмици и дава нужната теоретична и практическа подготовка в 4 oсновни теми: Основа за грим, Ежедневен грим, Очна линия и Опушен грим. След преминаването на курса получавате държавен документ за Гримьор и може да работите по професията в салон напълно легално или да отворите студио за грим. След това може да наградите уменията с нашите тематични ателиета и мастър класове

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ. Продължителността на обучението е 2 седмици. 

ГРАФИК. Преди старта на курса ще получите подробен график за цялото обучение по дати и часове, лекции и практика с модели, за да планирате времето и ангажиментите си. 

ОПИСАНИЕ НА КУРСА.  Курсът дава теоретична и практическа постановка на базисните 4 тематични модула: Основа и контуриране на лицето, Ежедневен грим, Очна линия и Опушен грим. В рамките на тези 2 седмици получавате 20 учебни часа за практика с водещия преподавател в курса по грим и експерт-гримьор - Георги Русев, допълнителни 100 учебни часа самостоятелна практика с модели в Академията, посещение на лекция за английски език и за кариерно развитие. Обучението завършва с полагане на изпит.

ЦЕНА НА КУРСА. Цената на 2-седмичния курс за начинаещи е 2400лв. В тази цена са включено всичко, не се доплаща нищо. Промо цена в момента: 1200лв 

ПАКЕТИ: Вижте нашите комбинирани пакетни оферти

СТАРТ НА КУРСА. Нов курс стартира всеки месец. Вижте календара с предстоящите дати за 2023.

ФОКУС ВЪРХУ ПРАКТИКАТА. Практиката е върху модели и реални клиенти в Академията. Имате възможността да тренирате върху модели и да ползвате цялата база и материалите на Академията в тези 2 седмици неограничено.

ЛЕГИТИМНИ ДОКУМЕНТИ. След завършване ще получите легитимен държавен документ от Министерство на образованието (удостоверение), който ви дава правото да работите легално като гримьор в салон за красота или да отворите студио за грим.

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РАБОТА. Амбициозните курсисти получават ексклузивно предложение за работа в салоните Inspire.

АТЕЛИЕТА ЗА НАДГРАЖДАНЕ С 50% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА. Курсистите получават 50% отстъпка от цената на всички ателиета за практикуващи гримьори. Вижте календара на обученията. 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ: копие от диплома за завършено основно образование плюс медицинско удостоверение от личния лекар, че професията не ви е противопоказна, заверена здравна книжка. Записване: пишете на academy@inspirebg.com или тел. 0877 400 568