Индивидуален надграждащ курс за практикуващи - ниво 2

Надграждащият курс с индивидуално внимание и фокус върху това, което иска да подобри в работата си като гримьор, независимо дали става въпрос за опушен грим, контуриране, сватбен грим, ТВ грим, очна линия или др. теми. Курсът е оптимизиран в 2 седмици и дава възможност да усвоите това, което ви затруднява в ежедневната ви работа, както и да научите нови техники и трикове, които ще подобрят значително работата ви като гримьор. След преминаването на курса получавате Сертификат от Академията. Като подобряване на умения и знания, придобиване на нови курсът се равнява на няколко ателиета и мастърклас взети заедно.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ. Продължителността на обучението е 2 седмици като само 2 дни са със задължително присъствие от 10.00 до 18.00ч

ГРАФИК. Преди старта на курса ще получите подробен график за цялото обучение по дати и часове, лекции и практика с модели, за да планирате времето и ангажиментите си. 

ОПИСАНИЕ НА КУРСА. Курсът е изцяло практически и дава възможност на практикуващи гримьори да подобрят уменията и техниките си във всички сфери на гримьорската професия. В рамките на тези 2 седмици получавате 20 учебни часа за практика с водещия преподавател в курса по грим и експерт-гримьор - Георги Русев, допълнителни 40 учебни часа самостоятелна практика с модели в Академията. Осъществява се в малки групи до 4 човека.

ЦЕНА НА КУРСА. Цената на 2-седмичния курс за надграждане е 1800лв. В тази цена е включено всичко, не се доплаща нищо. Промо цена в момента: 1200лв 

ПАКЕТИ: Вижте нашите комбинирани пакетни оферти

СТАРТ НА КУРСА.  Вижте календара с предстоящите дати за 2023.

ФОКУС ВЪРХУ ПРАКТИКАТА. Практиката е върху модели и реални клиенти в Академията. Имате възможността да тренирате върху модели и да ползвате базата и материалите на Академията в рамките на курса.

ЛЕГИТИМНИ ДОКУМЕНТИ. След завършване ще получите Сертификат за преминатия курс за надграждане - ниво 2.

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РАБОТА. Амбициозните курсисти получават ексклузивно предложение за работа в салоните Inspire.

АТЕЛИЕТА ЗА НАДГРАЖДАНЕ С 50% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА. Курсистите получават 50% отстъпка от цената на всички ателиета за практикуващи гримьори. Вижте календара на обученията. 

Записване: пишете на academy@inspirebg.com или тел. 0877 400 568