Mихаела Кочева, Inspire Education  Director. С натрупан многогодишен опит във фризьорски вериги в Лондон и в структурата на салони Inspire като фризьор и лидер на екип, Михаела е посветена да предаде на младите таланти в Академия Inspire вдъхновение за професията, да ги подготви по най-добрия начин за техния старт в кариерата им. Тя е ментор и вдъхновител за всеки един курсист в академията. Преподава Колориметрия, Подстригване, Стайлинг, Мъжко подстригване и прически.

Габриела Христова,  Inspire Art Director и Преподавател в Aкадемия Inspire. Фризьор с над 10 години опит, специализирана в работата с артистични цветове и нестандартни форми, преминала обучения в академиите на Sassoon, Tony & Guy за артистични нестандартни визии, мениджър на салон Inspire, Габи създава всички арт концепции на марката. Преподава Подстригване, Сложни форми (каре, асиметрия) и Колориметрия.

Денис Якимов, Inspire Style Director и Преподавател в Aкадемия Inspire. Специализиран в GLAM стайлингите и работата за фотосесии, лидер на екип и преподавател в академия Inspire, Денис работи за бюти фотосесии, корици на сп.Ева, Грация, създава тенденциите в стайлингите. Сред клиентите му са Александра Богданска, Михаела Филева, Славена Вътева, Емилия и много др. известни личности. Преподава Глам визии, Техники на оцветяване и Мъжко подстригване в академия Inspire.

Яница Томова,  Inspire Colour Director и Преподавател в академия Inspire. Фризьор с над 10 години опит, фокусирана върху работата с цветовете и техниките, Яница е главен колорист на фризьорска верига Inspire, създава тенденциите при цветовете за салоните. Мениджър на салон Inspire- Парадайз, един от най-известните салони за цветове в София. Преподава Колориметрия и Стайлинг в академия Inspire.

Борис Вангелов,  Inspire Brands Director и Преподавател в Aкадемия Inspire. Фризьор с дъглогодишен опит, експерт в цветовете, форми и стайлинг, лидер на екип, Борис има силен интерес и фокус върху селекцията и подбора на продукти и брандове за постигането на най-добър резултат в салонната работа. Експерт в сферата на профи съставки, техните действия върху различните типове коса и правилната селекция при работа. Преподава стайлинг в академия Inspire.

Джули Александрова  Inspire Haircare Director и Преподавател в академия Inspire. Фризьор с над 10 години опит, експерт в работата и комуниакцията с клиенти, мениджър на салон Inspire - Bulgara, Джули е фокусирана върху перфектната комуникация и продажби в салоните и управление на кризи при работата с клиенти. Експерт в терапиите и грижата в косата в салона и у дома. Преподава грижа за косата и комуникация в академия Inspire.