Историята на Мери Михайлова, фризьор в салон Inspire Bulgaria Blvd

Преди да се отдаде на тази кариера, Мери работи като промоутър, но винаги е искала да се занимава с фризьорство. Търси курс и обучение, които не само ще я научат на тънкостите в професията, но и шанс да се реализира успешно, ще намери подкрепа и хора, които вярват в нея. Така среща Inspire преди 2 години съвсем случайно и тук открива всичко, което е очаквала от фризьорството: различно отношение към косата и професията, безкомпромисен професионализъм и истинска екипност.

След като преминава по-малко от 4 месеца обучение в Inspire и изучава всички аспекти на професията на фризьора- подстригване, стайлинги, колориметрия, комуникация, съчетани с интензивна практическа работа с модели и клиенти, става фризьор в салон Inspire Bulgaria Blvd.Това, което смята за най-важно от наученото в Inspire е израстването, което й се случва през това време, дисциплинираността и постоянството да се надграждаш всеки ден. Обучението й разкрива вселената на колориметрията, научава я как да работи с тях, за да се създаде всеки желания цвят и форма за клиента.

Две години и половина по-късно, Мери е успешно реализиран професионалист, с много доволни клиенти и един от талантите на веригата Inspire. Тя продължава да се надгражда и развива ежедневно в структурата на марката. Вижте видеото с нея: