Вени Димитрова, фризьор в салон Inspire Paradise

След като завършва висшето си образование Вени започва работа в държавния образователен сектор и въпреки, че работи по изучаваната специалност, нейната мечта си остава сферата на красотата и по-специално фризьорството. Решението да реализира мечтата си и да направи фризьорството свое призвание идва след срещата със света на Inspire като клиент, където вижда коренно различно отношение към косата, себеотдаване, изключителен професионализъм и безкрайно внимание към всеки детайл, което е пренесено и в системата на обучение.

След като преминава 4-месечно обучение в Inspire и изучава всички аспекти от професията на фризьора- подстригване, стайлинги, колориметрия, комуникация, с интензивна практическа работа с модели и клиенти, става фризьор в салон Inspire Paradise. Това, което изключително много й допада в обучението в Inspire е систематизираността и подредеността на представяната информацията, покритието на всички нужни аспекти от материята и акцентът върху колориметрията и пълното разбиране на работата с цветове, как трябва да се работи с всеки оттенък, за да се създаде желания цвят за всеки отделен клиент, което е от ключово значение за уверената работа в салона.

Почти две години по-късно, Вени е успешно реализиран професионалист, с много доволни клиенти и един от талантите на веригата Inspire. Тя продължава да се надгражда и развива ежедневно в структурата на марката. 

Мери Михайлова, фризьор в салон Inspire Bulgaria Blvd

Преди да се отдаде на тази кариера, Мери работи като промоутър, но винаги е искала да се занимава с фризьорство. Търси курс и обучение, които не само ще я научат на тънкостите в професията, но и шанс да се реализира успешно, ще намери подкрепа и хора, които вярват в нея. Така среща Inspire преди 2 години съвсем случайно и тук открива всичко, което е очаквала от фризьорството: различно отношение към косата и професията, безкомпромисен професионализъм и истинска екипност.

След като преминава по-малко от 4 месеца обучение в Inspire и изучава всички аспекти на професията на фризьора- подстригване, стайлинги, колориметрия, комуникация, съчетани с интензивна практическа работа с модели и клиенти, става фризьор в салон Inspire Bulgaria Blvd. Това, което смята за най-важно от наученото в Inspire е израстването, което й се случва през това време, дисциплинираността и постоянството да се надграждаш всеки ден. Обучението й разкрива вселената на колориметрията, научава я как да работи с тях, за да се създаде всеки желания цвят и форма за клиента.

Две години по-късно, Мери е успешно реализиран професионалист, с много доволни клиенти и един от талантите на веригата Inspire. Тя продължава да се надгражда и развива ежедневно в структурата на марката. 

Наталия Златанова, фризьор в салон Inspire Mladost

Още от най-ранно детство, докато другите момиченца мечтаят да са принцеси, Нати винаги е искала да бъде фризьор, защото майка й се занимава с фризьорство. Преди да попадне в света на Inspire се пробва да обучи за професията с друг курс и е доста разочарована. За една година се отказва от амбицията си и започва да работи в различна сфера. Inspire й връща надеждата и мечтата за фризьорство, точно както си го е представяла: ежедневно предизвикателство, понякога много трудно, изискващо висока концентрация, но и безкрайно удволетворяващо, когато видиш искрената усмивка и благодарност на клиента, предизвикана от подстригването, цвета или стайлингът, които си създал с двете си ръце. Защото фризьорството е изкуство. 

По време на обучението си в Inspire преминава задълбочена подготовка във всички аспекти на професията- от подстригване на класически форми до bob, асиметрии, мъжки прически, всички видове стайлинги, и най вече колориметрия и фокус върху цветовете, за да може да създаде всеки цвят, желан от клиента. След обучението си започва кариерата си като фризьор в салон Inspire Mladost. Това, което смята, че е най-важно за успеха е търпението и желание, за да постигнеш целта, която си си поставил. 

Две години и половина по-късно, Нати е успешно реализиран фризьор, с много доволни клиенти и един от талантите на веригата Inspire. Тя продължава да се надгражда и развива своя потенциал в структурата на марката.