ПРОГРАМА НА ОБУЧЕНИЕ. Професионалната ни програма за обучение на начинаещи фризьори подготвя истински звезди във фризьорството като осигурява пълно разбиране на колориметрията и работата с цветовете, основни линии и форми при дамското и мъжкото подстригване, GLAM стайлинг за фотосесии, техники на продажби и комуникация, фризьорска терминология на англ.език, и др. Вижте цялата програма тук. (пдф) 

ФОКУС ВЪРХУ ПРАКТИКАТА. Практиката е основен акцент, тя е ежедневна по поставени задачи от преподавателя с постепенно надграждане на уменията. В началото начинаещият курсист тренира върху кукли, следващият етап включва практика с безплатни модели на форми, цветове, техники. Последният етап е работа в реална среда с реални клиенти за затвърждаване и усъвършенстване на уменията. Практиката по време на целия курс се осъществява под постоянното наблюдение и помощ от преподавател.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ. Всичко е разчетено така, че всяка една секунда при нас да бъде оптимизирана и ефективно обучение без излишно губене на време. Продължителността на курса е 4 месеца, в рамките на които всеки курсист получава цялостна и пълна подготовка по професията Фризьор.

ГРАФИК. Обучението е от 10.00 до 18.00ч. Теоретичните лекции са всеки понеделник, вторник и сряда сутрин, а практическите занимания с модели и кукли следобяд. Четвъртък и петък е за практика на напреднали курсисти с клиенти. Практиката е ежедневна и с индивидуални задачи според напредъка на всеки. Ще ви изпратим графика на лекциите по мейл. 

ЛЕГИТИМНА ДИПЛОМА. Академия Inspire е лицензирана от НАПОО и МОН, и всички документи, които издава са легитимни. След успешно полагане на държавен изпит получавате диплома от МОН, с която може да работите като фризьор легално и да отворите салон. 

УСПЕШНА ПРОФЕСИОНАЛНА РЕАЛИЗАЦИЯ. През цялото обучение  провеждаме индивидуални срещи с курсистите за консултация и насоки по отношение тяхното развитие като фризьори. Целеустремените и амбициозни курсисти получават ексклузивно предложение за работа в салоните Inspire.

НАЙ-ГОЛЯМАТА АКАДЕМИЯ ЗА ФРИЗЬОРСТВО. Академията е разположена символично в сърцето на Студентски град, и е най-голямата в България, разполага с учебни кабинети, конферентни зали за презентации, административни офиси, стаи за почивка, кухненско помещение и релакс зони. 

ЦЕНА НА КУРСА. Цената на пълния курс за начинаещи е 3500лв. В тази цена са включени всички материали, инструменти, издаване на дипломата, не се доплаща нищо. ПРОМО ЦЕНА ДО 31.03.2024:  2500лв. Има възможност за разсрочено плащане на 2 вноски без допълнително оскъпяване. Запиши се на academy@inspirebg.com или на 0877 400 568.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ: копие от диплома за завършено основно или средно образование, медицинско от лекар, че професията Фризьор не ви е противопоказна и заверена здравна книжка.

Вижте как преминава обучението в академия Inspirе(видео) и какво казват курсистите, преминали обучението в Академията.