Обучение на начинаещи фризьори

След завършване на курса ще притежавате всички необходими умения и знания, за да работите в салон или да отворите такъв. Курсът обхваща цялата теория и практика на професията Фризьор - подстригване, колориметрия, стайлинги, официални прически, трайна промяна на формата, работа с екстеншъни, комуникация с клиенти, бизнес обучения, терминология на английски и др. Вижте как преминава ежедневното обучение в академия Inspire.

НАЙ-ГОЛЯМАТА АКАДЕМИЯ ЗА ФРИЗЬОРСТВО, разположена на 350кв.м с 2 конферентни зали за лекции и кукли, зала за практика с клиенти с 6 места, административен кабинет, стаи за почивка и релакс зона. 

ФРИЗЬОРСТВО ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ. Това е нашата мисия и послание на марката, извеждайки професията на фризьора като изкуство.

МЕТОДЪТ COLOR DESIGN BY INSPIRЕ. Новаторски подход за обучение по колориметрия, създаден на база логика и науката за цветовете, който реформира досегашните остарели начини. Клиентите не искат просто номер от каталога, а да създадете индивидуален цвят само за тях.  Методът ни на обучение Color design by Inspire подготвя истински колористи във фризьорството като осигурява пълно разбиране на работата с цветове, което е от ключово значение за уверената работа в салона. По време на обучението ще се научите основи на колориметрията, химически процеси в косъма, комбиниране на цветове, техники за естествена и боядисана коса, гланциране на косъма, техника тон върху тон, потъмняване, техники на изсветляване: с боя, изсветляващ продукт, отворена и затворена техника.

УНИВЕРСАЛНА СИСТЕМА НА ПОДСТРИГВАНЕ. Постигането на всяка прическа е гарантирано с универсалната система на подстригване, която комбинира най-доброто от световните методи за бързи, лесни и качествени резултати. По време на обучението ще се научите създаване на основни линии и форми при дамското и мъжкото подстригване, деграде (етажи), техника за изтъняване и олекотяване на масивни сектори, контуриране, основни форми на бретон, работа с ножица, бръснач, машинка, тример, изтъняване и преливане, оформяне на брада.

ПЪРВОТО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ НА ФРИЗЬОРИ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК. В академия Inspire се осъществява първото професионално обучение за фризьори с фокус върху английски език и усвояването на бизнес умения, съпътстващи развитието на един фризьор. Академията дава възможност на чужденци да се обучават по професията, изцяло на английски език в индивидуален курс или българи да се подготвят за работа в чужбина изцяло на английски език, усвоявайки професионалната терминология и лексика.

УСПЕШНА ПРОФЕСИОНАЛНА РЕАЛИЗАЦИЯ.  Целеустремените курсисти получават ексклузивно предложение за работа в салоните Inspire с висока стартова заплата.

БИЗНЕС КЛАС ОБУЧЕНИЕ. Важна част от програмата ни е обучението в увеличаване на продажби и консултации на клиента.

ЕКИП ОТ ПЕРФЕКТНО ПОДГОТВЕНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ И ИЗЯВЕНИ ФРИЗЬОРИ. Преподавателите в Академията са с многогодишен опит, доказани фризьори, работили в най-успешните салони у нас, с квалификации и развитие  в чужбина: Sassoon Academy, Zgat academy, Wella Belrin. Освен преподаватели в академията те са и част от Inspire Creative Team и създаването на сезонните тенденции и арт проекти на марката.

ОБУЧЕНИЕ ЗА УДЪЛЖЕНИЯ. В курса е включен модул за екстеншъни и запознаване с най-популярните методи за удължаване- кератинови кичури, стикери, треси, капси. 

ИНТЕРАКТИВНИ ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ. Мотивиращи лекции, иновативни техники за обучение, видео презентации, talk лекции, онлайн обучения и много други. 

ОБУЧЕНИЯ ПО КРЕАТИВНОСТ.  Реално асистиране във фотосесии, колекции. Самостоятелни арт проекти. Курсистите могат да се включат в Inspire Creative team Junior, да вземат участие в проекти по креативност и бюти събития, в създаването на тенденциите на марката.

ФОКУС ВЪРХУ ПРАКТИКАТА. Практиката се осъществява на няколко нива според развитието на всеки курсист: кукли, модели и с реални клиенти в салоните. Гарантиран брой дамски подстригвания, мъжки подстригвания, сешоари, прически и боядисвания по време на обучението.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ОБУЧЕНИЕТО. Системата на обучение в академия Inspire е подчинена на идеята за оптимизираност. Всичко е разчетено така, че всяка една секунда при нас да бъде ефективно обучение по практика и теория без излишно губене на време. Продължителността на курса е 4 месеца, но всеки курсист може да остане в Академията повече от това време. Това не се заплаща допълнително. За нас най-важното нещо е да излезете завършен фризьор, готов да работи.

ЗАПИСВАНЕ И ГРАФИК. Записването за курса може да стане във всеки един момент, няма начални дати. Подписва се договор за обучение. Графикът за обучение е гъвкав спрямо възможностите за присъствие и ангажираността в университет, работа.

ЛЕГИТИМНА ДИПЛОМА. Академия Inspire е лицензирана от НАПОО и всички документи, които издава са легитимни, със съответния номер от Министерство на образованието и науката.  Дипломите се признават в цяла Европа. Дипломата може да бъде легализирана за желаещите да работят в чужбина. Към дипломите може да бъде издаден Сертификат и на английски език, описващ придобитите компетенции и умения.

МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ. Академията си партнира с чуждестранни академии за европейско ниво на обучението. Учениците имат възможността да посещават лекции на външни преподаватели с големи отстъпки.

АТЕЛИЕТА ЗА УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ С 50% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА. Курсистите в Академията получават 50% отстъпка от цената на всички ателиета и уърк шопове за практикуващи фризьори с надграждане на уменията и знанията в специфични тематики, които се провеждат ежемесечно.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ. Има възможност за разсрочено плащане по индивидуални схеми.

ЦЕНА НА КУРСА. Цената на пълния курс за начинаещи е 3500лв. В тази цена са включени всички материали, инструменти, не се доплаща допълнително нищо. СПЕЦИАЛНА ЦЕНА ЗА КУРСА:  45% отстъпка или само 1900лв. до края на октомври. Запиши се на academy@inspirebg.com или на 0882 108 748