Индивидуален курс за мъжко подстригване - ниво 1

Интензивен индивидуален курс е насочен към фризьори, които имат сериозни пропуски и са неуверени в своята ежедневна работа с мъжките подстригвания. Обучението съдържа основи на подстригване, основни техники и форми на мъжко подстригване. Работа с инстументи- ножица, машинка, тример. Включва теоретична и практическа част на техниките върху модели и кукли. Пишете на academy@inspirebg.com или тел. 0877 400 568 за повече информация.

  • Цена на курса: 2000лв 
  • Отстъпки: Вижте опциите за отстъпки 
  • Дати: може да започнете когато желаете. Обучението е индивидуално.
  • Продължителност: 5 (не)последователни дни
  • Документ при завършване:  сертификат от академия Inspire

Обучения за прецизно мъжко подстригване - ниво 2

Практически ателиета, насочени към фризьори, които искат да развият и надградят уменията си в мъжките подстригвания. Обученията са следващо стъпало в подстригването на мъжка коса. Темите са различни и свързани с актуалните тенденции в мъжките подстригвания, прецизно преливане Fade (фейд), популярни мъжки прически: Pompadour, Undercut, Creative Tapering, модерни стайлинги и оформяне на мъжката коса. Включват обучения за работа с ножица, машинка, тример, стайлинги според индивидуалните характеристики на лицето.

Вижте Календар 2023

Barber class - ниво 3

Подходящи за работещи фризьори с опит, които искат да издигнат уменията си в мъжките подстригвания на най-високо ниво. Включват работа с бръснач, ножица, машинка, тример, комбиниране на методи на работа и нестандартни стайлинги според индивидуалните характеристики на лицето, специфична работа с бради, популярни и нетрадиционни методи на подстригване, прецизиране на детайла. 

Вижте Календара за 2023

  • Barber class. Индивидуална геометрия на косата и брадата.
  • Записване: пишете на academy@inspirebg.com или тел. 0877 400 568 за повече информация