Обучения за мъжко подстригване - ниво 2

Тези ателиета са насочени към фризьори, които искат да развият и надградят уменията си в мъжките подстригвания и стайлинги. Обученията са следващо стъпало в подстригването и контурирането на мъжка коса. темите са свързани с актуалните тенденции в мъжките подстригвания, прецизно преливане (Fade), Pompadour, Undercut, Creative Tapering, модерни стайлинги и оформяне на мъжката коса. Ателиетата включват теоретична и основна практическа част на техниките върху модели. Продължителност: 1 ден. Документ при завършване: удостоверение от Министерството на образованието и науката за част по професията “Фризьор” и сертификат от Inspire Academy. 

Aтелиета през 2021:

  • Комерсиални мъжки прически. Топ 3 на най-желаните мъжки визии. Цена: 400лв.
  • Класическо vs модерно мъжко подстригване. 2 визии с различна интерпретация. Цена:400лв
  • Точков масаж или как да завършим качествено услугата в салона. Цена: 400лв

Записване: пишете на academy@inspirebg.com, за да запазите своето място в предстоящите обучения, които ви интересуват. Ще ви изпратим график, плащане и подробности за ателието. Отстъпки: 50% за преминалите основния ни курс по фризьорство. За група над 5 човека -30%

Barber class за мъжки подстригвания- ниво 3

Подходяши за работещи фризьори с опит, които искат да издигнат уменията си в мъжките подстригвания на най-високо ниво. Включват работа с бръснач, ножица, машинка, тример, комбиниране на методи на работа и нестандартни стайлинги. Провеждат се от специално подготвени barber експерти в областта, както и гост-лектори и чуждестранни преподаватели. Фокусирани върху практиката с модели или кукли. Продължителност: 1 ден. Документ при завършване: удостоверение от удостоверение от Министерството на образованието и науката за част по професията “Фризьор”  и сертификат от Inspire Academy. 

Теми:  Вarber class, подстригване според индивидуалните характеристики на лицето, специфична работа с бради, техники на работа с ножица и бръснач, детайлно контуриране.

Ателиета през 2021: 

  • Undercut. Как да постигнете перфектна „undercut“ визия. Цена: 400лв.
  • Fading Full Tutorial. Стъпка по стъпка на перфектното преливане (Fade). Цена: 400лв.
  • Pompadour. Работа с ножица, преливания с различни техники. Цена: 400лв.
  • Популярни техники на работа с бръснач и ножица. Цена: 600лв.
  • Barber class. Индивидуална геометрия на косата и брадата. Цена: 800лв

Записване: пишете на academy@inspirebg.com, за да запазите своето място в предстоящите обучения, които ви интересуват. Ще ви изпратим график, плащане и подробности за курса. Отстъпки: 50% за преминалите основния ни курс по фризьорство. За група над 5 човека -30%