Индивидуален курс по подстригване-ниво 1 и 2

Интензивен индивидуален курс, насочен към практикуващи фризьори, които имат сериозни пропуски в дамските подстригвания и се чувстват неуверени в тази сфера. Обучението съдържа основи на подстригване, основни техники и форми на дамско подстригване при къси, средни и дълги дължини, създаване на овал, черта. Включва теоретична и практическа част на техниките върху модели и кукли. 

  • Цена на курса: 900лв
  • Дати: може да започнете когато желаете. Обучението е индивидуално.
  • Продължителност: 3 (не)последователни дни
  • Документ при завършване: сертификат от академия Inspire

Обучения за подстригване - ниво 2

Тези обучения са насочени към фризьори, които искат да надградят своите умения в областта на подстригванията и създаването на сложни форми и основно къси дамски подстригвания и карета. Придобиване на знания и умения в създаването на асиметрични визии, къси и дълги подстригвания, симетрични и асиметрии, геометрични форми, Pixie, Short bob, Long bob, Flob, къдрав боб, асиметрично каре, текстуриран боб, къси и дълги асиметрични бретони, квадратни форми. 

Вижте Календар 2022

 

Обучения за подстригване - ниво 3

Следващо ниво са мастър класове, фокусирани върху асиметрични и нестандартни форми, комбиниране на подходи, счупване на правила и техники и развитие на иновативни подходи. Подходящи за работещи фризьори с натрупан опит в подстригванията. Провеждат се от специално подготвени експерти-колористи в областта, както и гост-лектори и чуждестранни преподаватели. 

Вижте Календар 2022

  • Ателие LOOK & LEARN: Асиметрични подстригвания